Skip to main content
test
Koulunkäynninohjaaja, Jäälin koulu - Oulun kaupunki

Haettavana on KOULUNKÄYNNINOHJAAJAN määräaikainen tehtävä Jäälin koulussa lukuvuonna 2022 - 2023.

Kelpoisuusvaatimuksena on koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen ammattitutkinto tai muu soveltuva ammatillinen tutkinto. Hakija eduksi luetaan työkokemus perusopetuksen koulunkäynnin- ja iltapäivätoiminnan ohjaajan tehtävistä.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä käytetään koeaikaa.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimita hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/5627/2022. Hakemukset on toimitettava 16.5.2022 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

https://www.ouka.fi/oulu/jaalin-koulu/etusivu

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa rehtori Pasi Timonen,
p. 044 499 3282 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Lisätietoja

Oulun kaupunki, Sivistys- ja kulttuuripalvelut, Perusopetuspalvelut/ Jäälin koulu (1-9)

Oulu. Vesistöjen hellässä halauksessa syntynyt, jalat tukevasti pohjoisessa mullassa seisova juureva, luonnon ehdoilla kehittyvä kaupunki. Pohjoisuutemme on rennonletkeää vieraanvaraisuutta, rohkeita tekoja ja sinnikkyyttä – menestyksen edellytyksiä. Supervoimamme ovat erilaiset ihmiset ja kaupunginosat sekä Oulun seudun rikas luonto. Meillä on tilaa, aikaa ja mahdollisuuksia kohtaamisille, jotka voivat myllertää koko elämäsi.

Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka – asteen verran parempi, tietenkin. Oulun kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Laivakankaantie 10, 90940 Jääli

Sinulle suositellut työpaikat