Koulunkäynninohjaaja - Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupunki hakee perusopetukseen

KOULUNKÄYNNINOHJAAJAA

Huhtasuon yhtenäiskoululle vaativaa erityistä tukea tarvitsevien lasten aamu- ja iltapäivätoimintaan ajalle 25.10.2021 - 3.6.2022. Työaika tehtävässä 20h/vko painottuen iltapäiviin.

Koulunkäynninohjaajana työskentelet kehitysvammaisten ja autististen koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminnassa sekä lomatoiminnassa (VERTTI-toiminta).

Koulunkäynninohjaajalta edellytämme koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen ammattitutkintoa, erikoisammattitutkintoa, muuta vastaavaa koulutusta tai muuta soveltuvaa koulutusta. Eduksi luetaan kokemus vammaisten lasten kanssa työskentelemisestä sekä hoidollisista työtehtävistä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Tehtävissä käytetään koeaikaa. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote, joka ei saa olla 6 kuukautta vanhempi.

Haastattelut aloitetaan mahdollisuuksien mukaan jo hakuaikana - jätäthän siis hakemuksesi pikaisesti!

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Huhtasuon yhtenäiskoulun apulaisrehtori Jenni Asikainen-Kihlman, puh. 040 554 0733
sähköposti: etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Lisätietoja

Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on noin 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.


Osoite: 40100 Jyväskylä
Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat