Koulunkäynninohjaaja, kahdeksan tehtävää - Oulun kaupunki

Haettavana on kahdeksan KOULUNKÄYNNINOHJAAJAN määräaikaista tehtävää perusopetuspalveluissa.

Työ alkaa 1.8.2021 ja kestää 31.12.2021 saakka.

Koulunkäynninohjaajan tehtävät sijoittuvat alueiden eri yksiköihin muuttuvien tuen järjestelyiden mukaisesti.

Koulunkäynninohjaajan tehtävä on oppilaiden kokonaisvaltaisen kasvun ja kehityksen, toimintakyvyn, oppimisen ja koulunkäynnin tukeminen. Koulunkäynninohjaajat toimivat erilaisissa tehtävissä oppilaan tukena esi- ja perusopetuksessa sekä iltapäivätoiminnassa. He työskentelevät yhteistyössä huoltajan, opettajan ja muun oppilashuoltohenkilöstön kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen ammattitutkinto tai muu soveltuva ammatillinen tutkinto.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä käytetään kuuden kuukauden koeaikaa.

Tutustu eri alueisiin ja kouluihin tästä: https://www.ouka.fi/oulu/koulutus-ja-opiskelu/peruskoulujen-yhteystiedot

Tehtäviä haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimita hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/3819/2021. Hakemukset on toimitettava 17.5.2021 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

https://www.ouka.fi/oulu/koulutus-ja-opiskelu

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävistä antavat sähköpostitse
ohjauksen koordinaattorit
Kati Niskala ja Mari Takamäki ja
alueellisen tuen palveluvastaavat
pohjoinen alue/Marjut Kokko
itäinen alue/Ulla Netsäinen
keskinen alue/Virpi Louhela-Risteelä
eteläinen alue/Miia Viljamäki
sekä Tiernan koulun osalta rehtori Niina Oksman.
Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Lisätietoja

Oulun kaupunki, Sivistys- ja kulttuuripalvelut, Perusopetuspalvelut

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka. Oulun kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: 90015 Oulun kaupunki

Sinulle suositellut työpaikat