test
koulunkäynninohjaaja - Kokkolan kaupunki

Koivuhaan koulussa Kokkolassa on haettavana koulunkäynninohjaajan määräaikainen tehtävä ajalle 10.1.-3.6.2022. Tuntimäärä on 30-35 h/viikko.

Koulussa toimivat luokat 1.-6. Koulunkäynninohjaajan tehtävänä on toimia 3.-6.lk pienryhmässä tukemassa oppilaita selviytymään kouluntyön päivittäisissä haasteissa.

Hakijalta vaaditaan tehtävään soveltuvaa ammattitutkintoa (lähihoitajan / koulunkäyntiavustajan tutkinto) tai vastaavaa koulutusta ja tehtävään sopivien vuorovaikutustaitojen hallintaa.

Valitun on toimitettava nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaamisesta.
Työsuhteessa noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa.

Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen määräaikaan mennessä
www.kuntarekry.fi-sivujen kautta sekä liittämään hakemuksen mukaan kelpoisuutta osoittavat
tutkintotodistukset skannattuina tai toimittamaan niistä kopiot Kokkolan sivistyskeskukseen.
Mikäli hakijalla ei ole mahdollisuutta jättää sähköistä hakemusta, niin kirjalliset hakemukset voi
toimittaa os. Kokkolan sivistyskeskus, PL 43, 67101 Kokkola


Lisätietoja

http://www.kokkola.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa koulun rehtori Jyrki Mikkonen (040-8068320, jyrki.mikkonen at kokkola.fi)

Lisätietoja

Kokkolan kaupunki, sivistystoimi, suomenkieliset opetuspalvelut

Kasvava ja kehittyvä Kokkola on 47 700 asukkaan monipuolinen, kaksikielinen maakuntakeskus. Kokkola tarjoaa asukkailleen korkeatasoiset asumisolosuhteet, monipuoliset ja laadukkaat peruspalvelut sekä erinomaiset vapaa-ajanviettomahdollisuudet. Kaupungin vahvuuksia ovat laadukas koulutustarjonta sekä monipuolinen tuotantorakenne. Kokkolan kaupungin sivistystoimen palveluksessa on n. 1300 henkilöä. Kaupungissa on 22 suomenkielistä ja kahdeksan ruotsinkielistä perusopetuksen koulua. Lukioita on kolme, joista yksi on ruotsinkielinen. Opetustoimen henkilöstölle tarjotaan työuran alussa mentorointia. Opetustoimen palvelut ovat vetovoimaisia ja tulevaisuuteen suuntautuvia. Ne edistävät hyvinvointia ja rakentavat yhteistä, kestävää tulevaisuutta.


Osoite: Mäntynäädänkatu 6, 67800 Kokkola
Kokkolan kaupunki - Savuton työpaikka Kokkolan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat