Skip to main content
test
Koulunkäynninohjaaja - Kouvolan kaupunki

Kouvolan kaupungin kasvun ja oppimisen tukipalveluissa on haettavana;

Perusopetuksen koulunkäynninohjaajan määräaikainen toimi Elimäen yhtenäiskoululla yläkoulun puolella 30h/vk. Työ alkaa 1.2.2023 tai sopimuksen mukaan ja päättyy 4.6.2023.

Työn menestyksellinen tekeminen vaatii hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta ja stressinsietokykyä. Kokemus koulunkäynninohjaajan tai lasten erityisohjaajan työstä katsotaan eduksi.

Kelpoisuusvaatimuksena on koulunkäynninohjaajan tutkinto tai muu soveltuva koulutus.

Tehtävään valitun on esitettävä annetussa määräajassa nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/02) mukainen rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä todistus terveydentilasta.

Lisätietoja

http://www.kouvola.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rehtori Niina Paavilainen p. 020615 7854, niina.paavilainen(at)kouvola.fi
Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella www.kouvola.fi/rekry.

Lisätietoja

Sivistys, Kasvatus ja opetus, Koulunkäynninohjaajat

Elimäen yhtenäiskoulussa toimii vuosiluokat 1-9. Koulussa on kolme alueellista pienryhmää. Lukuvuonna 2022-2023 koulussa on oppilaita noin 358.

Yhtenäiskoulu toimii kahdessa eri rakennuksessa. Vuosiluokat 1-6 alakoulun tiloissa (ent. Kartanokoulu) ja vuosiluokat 7-9 yläkoulun rakennuksessa (ent. yläaste). Alakoulun kanssa samoissa tiloissa toimii esiopetus. Osa vuosiluokkien 7-9 opetuksesta järjestetään alakoulun tiloissa.

Kouvola on asukkaitaan palveleva aktiivinen luonto- ja urheilukaupunki. Arki sujuu ja asuminen on edullista n. 81 000 asukkaan kaupungissa. Elämä on laadukasta hyvien palvelujen, harrastusmahdollisuuksien ja moni-ilmeisen luonnon keskellä. Liikkuminen on helppoa ja liikenneyhteydet muualle Suomeen ovat hyvät.

Tervetuloa joukkoon! Viihdyt varmasti.

Kouvolan kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Vanhamaantie 28, 47200 Elimäki
Kouvolan kaupunki - Savuton työpaikka Kouvolan kaupunki - Panostamme perehdytykseen Introlla

Sinulle suositellut työpaikat