Skip to main content
test
Koulunkäynninohjaaja, Länsituulen koulu - Oulun kaupunki

Haettavana on KOULUNKÄYNNINOHJAAJAN vakinainen tehtävä Länsituulen koulussa. Tehtävä sijoittuu Länsituulen koulussa luokka-asteille 1.-6. Tehtävä on osa-aikainen (32h/vko).

Kelpoisuusvaatimuksena on koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen ammattitutkinto tai muu soveltuva ammatillinen tutkinto. Lisäksi edellytetään hyviä kohtaamisen ja kommunikaation taitoja. Eduksi luetaan aiempi kokemus koulunkäynninohjaajan tehtävästä.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä käytetään kuuden kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimita hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/7721/2022. Hakemukset on toimitettava 19.8.2022 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

https://www.ouka.fi/oulu/lansituulen-koulu

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa rehtori Anne Järvelä, p. 050 341 4823 tai sähköpostitse anne.m.jarvela(at)ouka.fi

Lisätietoja

Oulun kaupunki, Sivistys- ja kulttuuripalvelut, Perusopetuspalvelut, Länsituulen koulu

Oulu. Vesistöjen hellässä halauksessa syntynyt, jalat tukevasti pohjoisessa mullassa seisova juureva, luonnon ehdoilla kehittyvä kaupunki. Pohjoisuutemme on rennonletkeää vieraanvaraisuutta, rohkeita tekoja ja sinnikkyyttä – menestyksen edellytyksiä. Supervoimamme ovat erilaiset ihmiset ja kaupunginosat sekä Oulun seudun rikas luonto. Meillä on tilaa, aikaa ja mahdollisuuksia kohtaamisille, jotka voivat myllertää koko elämäsi.

Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka – asteen verran parempi, tietenkin. Oulun kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Länsikuja 2, 90830 Haukipudas

Sinulle suositellut työpaikat