Koulunkäynninohjaaja, Länsituulen koulu - Oulun kaupunki

Koulunkäynninohjaaja, Länsituulen koulu - Oulun kaupunki

Haettavana on KOULUNKÄYNNINOHJAAJAN määräaikainen tehtävä Länsituulen koulussa lukuvuonna 2019 - 2020. Tehtävään sisältyy työskentelyä sekä koulun puolella, että iltapäivätoiminnassa. Kokonaistuntimäärä ja tuntien jakaantuminen tarkentuu myöhemmin.

Kelpoisuusvaatimuksena on koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen ammattitutkinto tai muu soveltuva ammatillinen tutkinto. Lisäksi edellytetään hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Eduksi luetaan aiempi kokemus alalta.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä käytetään koeaikaa.

Tehtävää haetaan sähköisesti osoitteessa www.ouka.fi/tyopaikat. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimita hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/7437/2019. Hakemukset on toimitettava 19.7.2019 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

https://www.ouka.fi/oulu/lansituulen-koulu

Lisätietoja tehtävästä antaa rehtori Anne Järvelä, p. 050 3414823 ja ohjauksen koordinaattori Kati Niskala, p. 050 4355850 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@ouka.fi .

Oulun kaupunki, Sivistys- ja kulttuuripalvelut, Perusopetuspalvelut, Länsituulen koulu
Osoite: Länsikuja 2, 90830 Haukipudas

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka.
Oulun kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan