Skip to main content
test
Koulunkäynninohjaaja, määräaikainen - Kirkkonummen kunta

Laajakallion koulussa tarvitaan koulunkäynninohjaajaa määräaikaiseen tehtävään lukuvuodeksi 2023-2024. Tehtävä alkaa 7.8.2023 ja työaika on 25 tuntia viikossa.

Koulunkäynninohjaajan tehtävässä tarvitaan kannustavaa työotetta oppilaan aktiivisuuden tukemiseksi ja tämän vahvuuksien tunnistamiseksi. Koulunkäynninohjaaja ohjaa, motivoi sekä tukee oppilaan oppimista ja kasvua toimien luokanopettajan työparina. Koulunkäynninohjaajan työpäivä voi koostua yhden tai useamman eri luokan avustamisesta.

Laajakallion koulussa (vuosiluokat 1-6) painotetaan yhdessä tekemistä, toisten huomioimista, vastuullisuutta ja kauniita käytöstapoja. Hyvät tavat ja koulun sääntöjen noudattaminen ovat kanssakäymisen ja yhteistyön perusta.
Arvostamme oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja hyviä yhteistyötaitoja.
Kouluun pääsee hyvin julkisilla kulkuneuvoilla (Tolsan asema 400m, bussipysäkki 300m)

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva tutkinto esim. koulunkäynninohjaajantutkinto, lapsiin ja nuoriin erikoistunut lähihoitaja tms. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa tehtävään voidaan määräaikaisesti valita myös koulutuksen ja/tai työkokemuksen perusteella muu soveltuva hakija.

Toimeen valitun on esitettävä rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002). Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan 5 kk koeaikaa.

Hakemuksiin on liitettävä kelpoisuuden osoittavat todistukset. Alkuperäiset todistukset otetaan mukaan mahdolliseen haastatteluun.

Hakemukset lähetetään sähköisesti Kuntarekryn kautta www.kuntarekry.fi (työavain 531591).

Hakuaika päättyy maanantaina 5.6.2023 kello 12.00.

Lisätietoja

https://www.kirkkonummi.fi/laajakallion-koulu-1

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Koulunjohtaja Pia Jokinen etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi, puh 040 5620570

Lisätietoja

Sivistyksen palvelualue, Opetuspalvelut, Opiskelijahuolto, Laajakallion koulu

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva yli 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 1 700 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.


Osoite: Laajakalliontie 4, 02400 Kirkkonummi

Sinulle suositellut työpaikat