Skip to main content
test
Koulunkäynninohjaaja, Myllytullin koulu - Oulun kaupunki

Haettavana on KOULUNKÄYNNINOHJAAJAN määräaikainen tehtävä Myllytullin koulussa ajalla 8.8.2022 - 31.12.2022. Tehtävä sijoittuu Myllytullin koulun pääkoululle alueelliseen erityisryhmään.

Kelpoisuusvaatimuksena on koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen ammattitutkinto tai muu soveltuva ammatillinen tutkinto. Edellytämme lisäksi kokemusta koulunkäynninohjaajan tehtävistä perusopetuksessa. Eduksi katsomme kokemuksen lääkehoidosta ja monipuolisesta tuen järjestämisestä.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä käytetään koeaikaa.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimita hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/7947/2022. Hakemukset on toimitettava 4.7.2022 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

https://www.ouka.fi/oulu/myllytullin-koulu

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa rehtori Helena Pirilä, p. 044 703 9413 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Lisätietoja

Oulun kaupunki, Sivistys- ja kulttuuripalvelut, Perusopetuspalvelut, Myllytullin koulu

Oulu. Vesistöjen hellässä halauksessa syntynyt, jalat tukevasti pohjoisessa mullassa seisova juureva, luonnon ehdoilla kehittyvä kaupunki. Pohjoisuutemme on rennonletkeää vieraanvaraisuutta, rohkeita tekoja ja sinnikkyyttä – menestyksen edellytyksiä. Supervoimamme ovat erilaiset ihmiset ja kaupunginosat sekä Oulun seudun rikas luonto. Meillä on tilaa, aikaa ja mahdollisuuksia kohtaamisille, jotka voivat myllertää koko elämäsi.

Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka – asteen verran parempi, tietenkin. Oulun kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Kirkkokatu 1, 90100 Oulu

Sinulle suositellut työpaikat