Koulunkäynninohjaaja, neljä määräaikaista tehtävää - Limingan kunta

Koulunkäynninohjaaja, 4 määräaikaista tehtävää, Tupoksen koulu, Liminka

Tupoksen koulu on noin 870 oppilaan yhtenäiskoulu ja sijaitsee 15 minuutin ajomatkan päässä Oulusta. Koulu toimii kahdessa vierekkäisessä rakennuksessa Tupoksen kyläkeskuksessa. Koulun tärkeitä painopisteitä ovat lasten ja nuorten hyvinvointi sekä osallisuus. Lisäksi arvostamme lapsiläheistä työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja, vastuullisuutta sekä ideoita ja intoa Tupoksen lasten ja nuorten hyvinvoinnin kehittämiseen.

Etsimme Limingan kunnan sivistys- ja hyvinvointipalveluihin Tupoksen koululle neljää määräaikaista koulunkäynninohjaajaa osa-aikaiseen työsuhteeseen ajalle 9.8.2021- 3.5.2022.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan tai lähihoitajan ammattitutkinto tai muu tehtävään soveltuva lasten ja nuorten kasvatus- ja ohjausalan tutkinto. Eduksi luemme työkokemuksen perusopetusikäisten lasten ja nuorten ohjaamisesta, erityisen tuen oppilaiden ohjaamisesta sekä yhtenäiskoulussa työskentelystä. Työ voi sisältää aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjausta. Työ edellyttää joustavuutta, vastuullisuutta ja kykyä tiimityöhön.

Valitun on ennen työsopimuksen tekemistä esitettävä rikosrekisterilain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävän täyttämisessä noudatetaan 4 kk:n koeaikaa.

Tehtävään haetaan 19.5.2021 klo 16.00 mennessä Kuntarekryn kautta.

Tiedusteluihin vastaa apulaisrehtori Anne Peltokorpi p. 050 4320 041

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Apulaisrehtori Anne Peltokorpi p. 050 4320 041

Lisätietoja

Limingan kunta, Sivistyspalvelut

LIMINKA- kasvukunta Oulun seudulla, on noin 10 000 asukkaan nopeasti kehittyvä kunta, ikärakenteeltaan Suomen nuorin. Kunnan talous on vahva ja sijainti luo hyvät kehittämismahdollisuudet.


Osoite: Tuiskulanranta 2, 91910 Tupos

Sinulle suositellut työpaikat