Koulunkäynninohjaaja, Oulun kansainvälinen koulu - Oulun kaupunki

Koulunkäynninohjaaja, Oulun kansainvälinen koulu - Oulun kaupunki

Haettavana on KOULUNKÄYNNINOHJAAJAN vakinainen tehtävä Oulun kansainvälisessä koulussa. Tehtävä kohdentuu luokka-asteille 1-9.

Kelpoisuusvaatimuksena on koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen ammattitutkinto tai muu soveltuva ammatillinen tutkinto. Lisäksi edellytetään hyvää englannin kielen taitoa sekä hyviä yhteistyötaitoja. Eduksi luetaan kansainvälinen kokemus sekä kokemus yhtenäisperuskouluista.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä käytetään kuuden kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan sähköisesti osoitteessa www.ouka.fi/tyopaikat. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimita hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/6029/2019. Hakemukset on toimitettava 19.6.2019 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

https://www.ouka.fi/oulu/Oulu-International-School

Lisätietoja tehtävästä antaa rehtori Raija Perttunen, p. 044 703 9418 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Oulun kaupunki, Sivistys- ja kulttuuripalvelut, Perusopetuspalvelut, Oulun kansainvälinen koulu
Osoite: Kasarmintie 4, 90130 Oulu

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka.
Oulun kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan