Koulunkäynninohjaaja (Pilpala/Lopen yhtenäiskoulu) - Lopen kunta

Haemme Lopen kunnan perusopetukseen määräaikaiseen työsuhteeseen koulunkäynninohjaajaa ajalle 28.9. - 22.12.2021. Koulunkäynninohjaaja työskentelee sekä Pilpalan koulussa että Lopen yhtenäiskoulussa. Työaika on 31 h/vk. Maanantai ja tiistai Pilpalassa, työaika 7 h 15 min / pv ja keskiviikosta perjantaihin Lopen yhtenäiskoulussa, työaika on 5h 30min / pv.

Haemme vaihtoehtoisesti koulunkäynninohjaajan tutkinnon tai soveltuvan lähihoitajan tutkinnon suorittanutta henkilöä.

Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen hyväksyttävä rikosrekisteriote. Koeaika on yksi (1) kuukausi.

Alkuperäiset tutkintotodistukset pyydetään nähtäväksi haastatteluun kutsuttavilta.

Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen työ- ja virkaehtosopimuksen (KVTES) ja kunnassa tehdyn työn vaativuuden arvioinnin mukaan. Palkan hinnoittelukohta on 05KOU060. Tehtäväkohtainen palkka on 2011,89 €/kk, josta 31 h on 81,05%.

Lopen kunta käyttää sähköistä rekrytointijärjestelmää, joten hakemus tulee tehdä osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakemuksen liitteeksi tutkintotodistukset.

Lisätietoja

http://www.loppi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa Pilpalan koulun rehtori Susanna Eljaala-Ojala 040 330 6209 tai susanna.eljaala-ojala@loppi.fi

Lisätietoja

Lopen kunta, Sivistyslautakunta, Perusopetus, Pilpalan koulu ja Lopen yhtenäiskoulu

Loppi on Kanta-Hämeen maakunnan eteläisin, vajaan 8000 asukkaan elinvoimainen kunta, jonka palveluksessa on noin 400 työntekijää. Lopen kunta on luotettava työnantaja, joka huolehtii henkilöstönsä työhyvinvoinnista sekä tarjoaa henkilöstölleen hyvän työpaikan kaikissa eri työuran- ja elämänvaiheissa. Loppi on savuton työnantaja.

Lopen kunnassa on seitsemän perusopetusta antavaa oppilaitosta, kuusi alakoulua ja yksi yhtenäiskoulu. Yhtenäiskoulun yhteydessä toimii kunnan oma lukio. Esiopetusta antavia pisteitä kunnassamme on viisi, joista kolme toimii päiväkotien yhteydessä ja kaksi alakoulujen yhteydessä. Varhaiskasvatus toimii osana kasvatus- ja koulutustoimea. Henkilöstöä kunnan kouluissa on yhteensä noin 130 henkilöä.


Osoite: -, Loppi
Lopen kunta - Savuton työpaikka Lopen kunta - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat