Koulunkäynninohjaaja / Puistokoulu - Tampereen kaupunki

Perusopetuksessa työskentelemme yhdessä tamperelaisten lasten ja nuorten parhaaksi. Tuemme lapsen ja nuoren kasvua, kehitystä ja oppimista lapsi- ja oppilaslähtöisesti yhteistyössä perheen kanssa. Käytössämme on monipuoliset suuren kaupungin tarjoamat asiantuntijapalvelut ja moniammatilliset verkostot. Kehitämme toimintaa aktiivisesti yhteistyössä henkilöstön kanssa. Perusopetuksen oppilasmäärä on noin 18 000. Henkilöstö muodostuu 2000 alan ammattilaisesta.

Haemme koulukäynninohjaajaa Tampereen kaupungin perusopetukseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteiseen. Tehtävä sijoittuu Puistokouluun, joka on erityisopetusta antava koulu. Kaikilla oppilailla on erityisen tuen päätös, suurimmalla osalla pidennetty 11-vuotinen oppivelvollisuus.

Koulunkäynninohjaaja mahdollistaa ja tukee lapsen koulunkäyntiä sekä toimii vastuullisena ja turvallisena aikuisena koulupäivän ja kerhotoiminnan aikana.

Arvostamme lähihoitajan koulutuksella olevaa työntekijää, osaamisalana lasten ja nuorten kasvatus ja hoito tai sairaanhoito ja huolenpito, sekä kokemusta monivammaisten, haastavasti käyttäytyvien oppilaiden ohjauksesta, erilaisista hoitotoimenpiteistä, vaihtoehtoisista kommunikointikeinoista ja voimauttavan vuorovaikutuksen menetelmien käyttämisestä.

Työaika on 30 h/vko, lukuvuoden työajaksi määriteltävät lisätunnit mahdollisia.

Kelpoisuusvaatimuksena on koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaajan tutkinto tai muu vastaava soveltuva tutkinto. Valittujen tulee ennen toimen vastaanottamista esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote. Palkkaus KVTES:n mukaan. Käytämme kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Puistokoulun apulaisrehtori Riikka Lahtinen, puh. 050 306 2779, etunimi.sukunimi(at)tampere.fi

Hakuaika päättyy 24.9.2021.
Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa Puistokoulun apulaisrehtori Riikka Lahtinen, puh. 050 306 2779, etunimi.sukunimi(at)tampere.fi

Lisätietoja

Tampereen kaupunki, Sivistyspalvelujen palvelualue, Perusopetus

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: PL 487, 33101 Tampere
Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat