Koulunkäynninohjaaja (sijaisuudet) - Lempäälän kunta

Haemme sijaisia aamu- ja iltapäivätoiminnan koulunkäynninohjaajan eripituisiin sijaisuuksiin esi- ja perusopetukseen. Osa pidemmistä sijaisuuksista sekä vakinaiset työsuhteet laitetaan erilliseen hakuun. Työnhakijan kannattaa siis seurata Lempäälän kunnan avoimia työpaikkoja työvoimahallinnon verkkosivuilta tai Kuntarekryn sivuilta ympäri vuoden.

Työtehtäviin kuuluu lasten ohjaaminen aamu- ja iltapäivätoiminnassa. Koulupäivän aikana ohjaaja työskentelee opettajan työparina luokassa. Hänen tehtävänänsä on tukea oppilaan työskentelyä ja avustaa tarvittaessa erilaisissa tilanteissa. Toiminta-aikamme on klo 7-17. Toimintaa järjestetään kaikilla Lempäälän alakouluilla sekä Sääksjärven yhtenäiskoulussa. Hakemuksen lisätietoihin voi kirjata, mikäli olet valmis toimimaan sijaisena vain jollakin koululla.

Kelpoisuusvaatimuksena on asetuksen 115/2004 9a §:mukainen kelpoisuus ohjaajan pätevyydestä. Myös muodollisesti epäpätevät hakijat voidaan ottaa huomioon sijaisia palkattaessa.

Otamme yhteyttä työnhakijaan mahdollisen haastatteluajan sopimiseksi. Haastattelun yhteydessä tarkistamme henkilöllisyyden, työ- ja tutkintotodistukset sekä mahdolliset muut todistukset. Rikosrekisterilain 215/2012, 6 § mukainen rikosrekisteriote tarkistetaan työsuhteen kestäessä yli kolme kuukautta. Haastattelussa soveltuvat henkilöt kirjataan sijaisrekrytointijärjestelmään hyväksytyiksi hakijoiksi.

Hakijan on itse huolehdittava hakemuksensa ja käytettävyytensä päivittämisestä rekisteriin. Yhteys- ja käytettävyystietojen ajan tasalla pitäminen on edellytys sijaisuuksien tarjoamiselle.

Sijaisuuksia täytettäessä käytämme sähköistä kutsupalvelua, jonka kautta voit saada tiedon työtarjouksesta tekstiviestillä. Vastaa saamaasi viestiin vain, jos haluat sijaisuuden ja olet siihen käytettävissä. Rehtori/apulaisrehtori tai aamu- ja iltapäivätoiminnan kenttäohjaaja voi tarjota sijaisuutta myös puhelimitse.

Lisätietoja

http://www.lempaala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Aamu- ja iltapäivätoiminnan kenttäohjaaja Mari Vuorinen 050 383 9698
Sähköposti apip(at)lempaala.fi

Lisätietoja

Lempäälän kunta, Sivistyksen palvelualue, Opetuspalvelut

Lempäälä on kasvava ja kehittyvä yli 23.000 asukkaan kunta. Uuden kuntastrategiamme visio on Kunta, joka sanoo kyllä.

Lempäälä on myönteinen keskustelukumppani, joka saattaa asiat loppuun. Olemme tavoitettavissa, puhumme avoimesti ja löydämme ratkaisut yhdessä.


Osoite: PL 36, 37501 Lempäälä

Sinulle suositellut työpaikat