test

Haemme koulunkäynninohjaajia eripituisiin sijaisuuksiin Raision perusopetukseen. Koulunkäynninohjaajista osa työskentelee myös aamu- ja iltapäivätoiminnassa. Huomioimme opiskelijat sekä alan työkokemuksen omaavat henkilöt sijaistarpeita täytettäessä.

Tehtävään soveltuva koulutus voi olla koulunkäynninohjaaja tai muu vastaava hoito-, nuoriso- tai kasvatusalan koulutus, mutta muutkin hakijat huomioidaan.

Koulunkäynninohjaaja työskentelee opettajan työparina luokassa koulupäivän aikana. Hänen tehtävänään on tukea oppilaan työskentelyä ja avustaa tarvittaessa erilaisissa tilanteissa. Koulunkäynninohjaajan sijaisuuteen voi kuulua myös työskentely aamu- ja iltapäivätoiminnanohjaajana. Aamu- ja iltapäivätoiminta järjestetään koulun tiloissa tai samassa pihapiirissä.

Ilmoita hakemuksessasi, millaisista sijaisuuksista olet kiinnostunut ja milloin olet käytettävissä. Sijaisuuksia täytettäessä otamme yhteyttä ilmoittamaasi puhelinnumeroon.

Sijaisuuksien pituudet vaihtelevat päivästä muutaman viikon mittaisiin sijaisuuksiin.

Rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote tulee esittää, mikäli sijaisuuksien yhteenlaskettu aika vuoden aikana ylittää kolme kuukautta.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Varhaiskasvatuksen suunnittelija Maria Ovaska, maria.ovaska@raisio.fi

Lisätietoja

Raision kaupunki, Sivistyskeskus, Perusopetus

Raision kaupunki on kasvun paikka: lähes 25 000 asukkaan ja 1500 yrityksen kotikaupunki ja 1400 ihmisen työpaikka Turun seudulla. Tervetuloa!


Osoite: Nallinkatu 2, 21201 Raisio

Sinulle suositellut työpaikat