Skip to main content
test

Kolme ykkösluokkalaistemme opettajaa kaipaa itselleen työparia!

Haemme kolmea (3) koulunkäynninohjaajaa määräaikaisiin tehtäviin ajalle 2.10.2023 - 31.5.2024. Myös aloitus esim. koulun syysloman jälkeen on mahdollinen. Tehtävät ovat osa-aikaisia. Tuntimäärä on sovittavissa, kuitenkin vähintään 25 tuntia viikossa. Tehtäviin on mahdollista yhdistää koululaisten iltapäivätoiminnan ohjausta, jolloin myös 100% työaika on mahdollinen. Työaika alkaa päivittäin kello 8.15.

Kaikki tehtävät ovat vuosiluokissa 1 (1A, 1B ja 1C). Kukin ohjaajista työskentelee koko koulupäivän ajan saman lapsiryhmän (20-22 lasta) ja saman luokanopettajan kanssa. Ohjaajana toimit luokanopettajan työparina oppilasryhmien kanssa ja välillä yksittäisiä oppilaita tukien. Koulupäivän jälkeen tehtävät voivat jatkua koululla järjestettävän iltapäivätoiminnan ohjauksessa. Tuomarilan koulussa iltis on Espoon kaupungin omaa toimintaa.

Arvostamme koulunkäynnin ja koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaajan koulutusta, hyviä yhteistyötaitoja ja halukkuutta suunnitella toimintaa yhdessä muiden ohjaajien ja opettajien kanssa. Tehtävissä katsotaan eduksi aikaisempi kokemus oppilaiden koulunkäynninohjauksesta. Lisäksi toivomme kokemusta erityisoppilaiden kanssa toimimisesta.

Koulun nimi ja osoite: Tuomarilan koulu, Puistotie 13, 02760 Espoo

Tehtävä on määräaikainen. Tehtäväkohtainen palkka: 2 240,55€/kk (kun työaika 38,25h/vko)

Tämä työpaikka on esteetön.

Kelpoisuusvaatimus: Koulunkäyntiavustajan ammattitutkinto tai muu soveltuva erikseen määritelty koulutus.

Tehtävässä edellytetään taitoa toimia lapsiryhmän ohjaajana.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme koulunkäynnin ja koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaajan koulutusta, hyviä yhteistyötaitoja ja halukkuutta suunnitella toimintaa yhdessä muiden ohjaajien ja opettajien kanssa. Tehtävissä katsotaan eduksi aikaisempi kokemus oppilaiden koulunkäynninohjauksesta. Lisäksi toivomme kokemusta erityisoppilaiden kanssa toimimisesta.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys: parannat kaupunkilaisten arkea!

Arvostamme osaamistasi ja kannustamme sinua ylläpitämään ja kehittämään ammattitaitoasi. Mahdollistamme sen tarjoamalla monipuolista täydennyskoulutusta, ja tuemme esimerkiksi suomen kielen opiskelua. Tarjoamme myös hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Olemme sitoutuneet toteuttamaan työyhteisössämme yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta. Haluamme, että meillä työskentelee niin eri-ikäisiä ja eri sukupuoliin kuin eri kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvia ammattilaisia.

Voit kysyä työpaikan olosuhteista (esim. erityistarpeista) myös anonyymisti. Lähetä kysymyksesi keha.rekrytointi@espoo.fi. Selvitämme asian sinulle paljastamatta henkilöllisyyttäsi esihenkilölle.

Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi/tuomarilan-koulu

Tutustu työnantajaan
  • Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielinen perusopetus, Perusopetus, Keski- ja Pohjois-Espoo, Tuomarilan koulu
  • Osa-aikatyöTyöpaikkaMääräaikainenTyösuhde
  • ESPOO-03-2581-23
  • 3
  • 2.10.2023 - 31.5.2024
  • Tehtäväkohtainen palkka: 2 240,55€/kk (kun työaika 38,25h/vko)
  • Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
  • 19.9.2023 - 29.9.2023 15:45
  • Opetus- ja kulttuurialaUusimaaEspooKoulunkäynninohjaajatKunta

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa rehtori Timo Turtiainen (timo.turtiainen@espoo.fi tai 0500 649 843).

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielinen perusopetus, Perusopetus, Keski- ja Pohjois-Espoo, Tuomarilan koulu

Suomenkielinen perusopetus järjestää lapsille ja nuorille oppilaslähtöistä, korkeatasoista ja alueellisesti yhdenvertaista perusopetusta. Toiminnan lähtökohtana on koulutuksellinen tasa-arvo sekä lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistäminen. Toimimme yhteistyössä varhaiskasvatuksen ja toisen asteen toimijoiden kanssa. Suomenkielisiä peruskouluja on yhteensä 75, ja niissä opiskelee noin 30 500 lasta ja nuorta.


Osoite: Puistotie 13, 02760 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat