Skip to main content
test
Koulunkäynninohjaaja, Vaajakummun yhtenäiskoulu - Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupunki hakee perusopetukseen

KOULUNKÄYNNINOHJAAJAA

vakituiseen tehtävään 1.11.2022 alkaen. Tehtävä sijoittuu Vaajakummun yhtenäiskoululle.

Vaajakummun yhtenäiskoulu on noin 500 oppilaan ja noin 80 työntekijän yhteisö. Talossa on useita erilaisia tehtäviä koulunkäynnin ohjaajille ja positiivinen tekemisen meininki!

Lukuvuonna 2022-2023 koulunkäynninohjaaja työskentelee yleisopetuksen ryhmissä sekä aamutoiminnassa. Koulunkäynninohjaajien tehtäviä tarkastellaan lukuvuosittain ja tehtävät voivat pitää sisällään myös iltapäivätoiminnan ohjaamista, henkilökohtaisena ohjaajana työskentelyä sekä koulun loma-aikoina kesä-jälkkärissä ohjaamista

Koulunkäynnin ohjaajalta edellytämme koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen ammattitutkintoa, erikoisammattitutkintoa tai muuta soveltuvaa koulutusta. Koulunkäynninohjaajan tehtävä edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Eduksi luemme työkokemuksen lasten ja nuorten parista, kokemuksen koulutyöstä sekä oppimis- kehittymisinnon.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).
Tehtävä on osa-aikainen, 30 t/vko. Tehtäväkohtainen palkka kokoaikaisessa tehtävässä on 2078,02 eur/kk.

Tehtävä alkaa 1.11.2022 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on koeaika. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote (joka ei saa olla 6 kk vanhempi).

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Apulaisrehtori Jarno Parkkinen, puh. 050 517 48 67
tai sähköpostitse: etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Lisätietoja

Jyväskylän kaupunki, Perusopetus

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on yli 9000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.


Osoite: 40100 Jyväskylä
Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat