Koulunkäynninohjaaja (vak.numerot 627 ja 628) - Pöytyän kunta

Koulunkäynninohjaaja (vak.numerot 627 ja 628) - Pöytyän kunta

Täytettävänä on kaksi koulunkäynninohjaajan toistaiseksi täytettävää (32h/vko) tehtävää (vakanssit nro 627 ja 628) Elisenvaaran yhtenäiskoulussa 7.8.2019 alkaen. Tehtäviin kuuluvat koulunkäynninohjaajan moninaiset työt koulupäivän aikana kuin myös aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaaminen tarvittaessa. Tehtäviin kuuluvat erityisesti erityisopetuksen toiminta-alueittain annettavan opetuksen pienryhmän ohjaajana/oppilaan henkilökohtaisena ohjaajana toimiminen. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kehittämismyönteistä työskentelyotetta.

Kelpoisuusvaatimukset opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 9a §:n mukaiset. Lisäksi hakijalle luetaan eduksi kehitysvamma-alan ammattitutkinto tai vastaava koulutus ja/tai kokemus.

Tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa sekä KVTES:n mukaisia ehtoja. Valitun tulee toimittaa hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä lain lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvityksestä (504/2002) mukainen hyväksyttävä todistus kuukauden kuluessa valinnan tiedoksisaamisesta. Valinta on em. hyväksyttävien todistusten toimittamiseen asti ehdollinen.

Haastatteluun kutsutut ottavat haastattelutilaisuuteen mukaansa alkuperäiset, pätevyyden osoittavat asiakirjat (esim. aamu- ja iltapäivä ohjaajan todistus).

Lisätietoja

http://www.poytya.fi

--

Pöytyän kunta
Osoite: Kyröntie 16, 21800 Kyrö

Pöytyä on yli 8500 asukkaan moderni maaseutumainen kunta Varsinais-Suomessa, runsaan 30 minuutin ajoetäisyydellä Turusta. Kunnan palveluksessa on lähes 500 henkilöä, joista valtaosa työskentelee perusturva- ja sivistystoimialoilla kunnan kolmessa päätaajamassa Kyrössä, Riihikoskella ja Yläneellä.
Pöytyän kunnan työpaikat ovat savuttomia.

Tutustu työnantajaan