Skip to main content
test
Koulunkäynninohjaaja, Valkeavuoren koulu - Kaarinan kaupunki

Haemme koulunkäynnin ohjaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 15.8.2022 - 3.6.2023 Valkeavuoren kouluun. Työtunnit ovat 23-25 tuntia viikossa.

Koulunkäynnin ohjaaja työskentelee opettajan työparina. Ohjaajan tehtävänä on ohjata ja avustaa oppilaita koulutyön arjessa sekä edistää työssään koulun kasvatustavoitteita ja oppilaan myönteisen itsetunnon kehittymistä. Hakijalta edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, positiivista työotetta sekä taitoa kohdata erilaisuutta inhimillisesti ja arvostavasti. Arvostamme kokemusta työskentelystä tukea tarvitsevien lasten kanssa.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti.

Koulunkäyntiavustajan kelpoisuusehtona on soveltuva ammattitutkinto tai soveltuva ammatillinen perustutkinto.

Koeaika on 6 kuukautta.

Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen suojelemaan lasten henkilökohtaista koskemattomuutta ja turvallisuutta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään, joten tarkistamme rikostaustaotteesi ennen työsopimuksen solmimista (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002).

Tule parhaaseen joukkoomme.

Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus.

Lisätietoja

http://www.kaarina.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Apulaisrehtori Pirjo Eerola
Valkeavuoren koulu
p. 050 314 0767

Lisätietoja

Kaarinan kaupunki, Sivistyspalvelut, Koulutus, Valkeavuoren koulu

Kaarina on yli 35 000 asukaan kehittyvä elinvoimainen kaupunki Varsinais-Suomessa. Työllistämme noin 2000 eri alojen ammattilaista. Viimeisimmän työhyvinvointikyselymme mukaan 75 % työntekijöistämme suosittelisi meitä työnantajana. Tarjoamme hyvät koulutusmahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Paras paikka sinulle.


Osoite: Aapiskuja 7, 20780 Kaarina
Kaarinan kaupunki - Savuton työpaikka Kaarinan kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat