Koulunkäynninohjaaja - Vaasan kaupunki

Vaasan kaupunki / Haga skola hakee seitsemää määräaikaista koulunkäyntiavustajaa.

Tehtävät käsittävät 20-38 viikkotuntia oppilaiden tarpeista riippuen. Viikkotyöaikaa voidaan jossakin tapauksessa lisätä, jos oppilas tarvitsee iltapäivätoimintaa. Iltapäivätoiminnan järjestää Folkhälsan.

Haga skolan rehtori Ann-Christine Loo-Örn antaa mielellään lisätietoja puhelimitse.

Haga skola sijaitsee Vanhassa Vaasassa. Koulussamme on useita oppilaita, jotka tarvitsevat erityistä tukea koulutyössään. Koulunkäyntiavustajat työskentelevät tiimissä yhdessä luokanopettajan/erityisluokanopettajan ja joskus myös muiden koulunkäyntiavustajien kanssa. Koulussamme on 20 opettajaa + rehtori ja noin 25 koulunkäyntiavustajaa. Uutena työntekijänä sinut perehdytetään aina tarvittaessa työhön.

Koulunkäyntiavustajan suurin ja tärkein tehtävä on tukea oppilaita kouluarjessa. Ryhmässä koulunkäyntiavustajaa tai henkilökohtaista tukea tarvitsevilla oppilailla on jonkinlainen toiminnallinen rajoitus, joka edellyttää aikuisen tukea, jotta oppilas voi seurata opetusta ja saada apua ADL-toimintojen kanssa. Koulunkäyntiavustajia tarvitaan lähinnä pienryhmäopetuksessa, jossa oppilaat saavat erityisopetusta koko- tai osa-aikaisesti.

Pätevyysvaatimuksena on koulunkäyntiavustajan tai muu vastaava tutkinto.

Kielitaitovaatimuksena on erinomainen ruotsin kielen taito (kielitodistus tai ruotsi koulusivistyskielenä).

Toivomme, että sinulla on työkokemusta oppilaista, joilla on jonkinlainen toimintarajoitus. Oppilaiden tukeminen heidän koulutyössään vaatii joustavuutta, yhteistyökykyä ja hyvää vuorovaikutustaitoa. Työkokemus päiväkodista, esikoulusta tai koulusta luetaan eduksi. Edellytämme myös, että olet kiinnostunut oppimaan uusia asioita ja haluat työskennellä tiimissä.

Lisäksi arvostamme osaamista ja kokemusta seuraavilta osa-alueilta: vaihtoehtoiset viestintämetodit, erilaiset toimintarajoitukset, erilaiset terapiamuodot ja apuvälineet.

Tarjoamme mukavan työympäristön, joka mahdollistaa positiivisen vuorovaikutuksen 7-17-vuotiaiden oppilaiden kanssa. Meillä sinulla on mahdollisuus kehittyä työssäsi, koska voit saada opastusta työajan ulkopuolella.

Koeaika on neljä kuukautta.

Tehtävään valitun on ennen työn alkamista esitettävä lääkärinlausunto terveydentilastaan (T-todistus) ja lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Haastattelut pidetään viikolla 33.
Haastatteluun kutsutut ottavat mukaansa alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Lisätietoja

http://www.vaasa.fi

Tutustu työnantajaan

Rehtori Ann-Christine Loo-Örn puh. 040 761 3281

Ruotsinkielinen perusopetus / Haga skola
Osoite: Vaasa, 65100 Vaasa

Sivistystoimen ammattilaisemme kulkevat vaasalaisten lasten ja nuorten rinnalla päiväkodin portilta koulutien viimeiseen kevätjuhlaan saakka. Osaajiemme ansiosta Vaasassa on tarjolla laaja kattaus laadukkaita kulttuuri- ja kirjastopalveluita, liikunnan riemua ja oivalluksia opistoilla – niin nuorille kuin aikuisille.