Skip to main content
test
Koulunkäynninohjaajan määräaikaiset sijaisuudet - Tornion kaupunki

Tornio on perinteinen ja monipuolinen koulukaupunki, jossa jokainen tulee yksilöllisesti ja joustavasti huomioiduksi. Tervetuloa meille töihin - et työskentele yksin, pääset mukaan muiden koulutettujen ammattilaisten joukkoon!

Tornion kaupungin, Tornion Seminaarin koululla (1.-9. luokat) on tarjolla eri mittaisia, määräaikaisia koulunkäynninohjaajan sijaisuuksia, lyhyelläkin varoitusajalla.

Tornion Seminaarin koulu toimii Tornion kaupungin keskustassa. Koulussa on kuusi yleisopetuksen luokkaa ja kahdeksan pienluokkaa. Oppilaita koulussa on noin 200. Koulu tarjoaa oppilaille aamu- ja iltapäivätoimintaa ja kuntouttavaa päivähoitoa. Koulun tiloissa toimii myös esiopetus.

Koulun keskeinen toimintaperiaate on kokonaisvaltainen huolenpito oppilaista myönteisten kasvu- ja opiskeluolosuhteiden turvaamisen kautta. Opetuksessa korostuvat yksilöllisyys ja kannustaminen. Arvostamme tiimityötaitoja ja kokemusta toiminnallisten menetelmien käyttämistä opetuksessa sekä tukiviittomien ja kuvakommunikaation käyttämistä vuorovaikutuksessa.

Kelpoisuusehtona on koulunkäynninohjaajan, aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaajan, lasten- ja nuorten erityisohjaajan tai lähihoitajan kelpoisuus tai muu alalle soveltuva koulutus. Kelpoisten hakijoiden lisäksi huomioimme sijaisuuksiin myös alalle opiskelevat.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa Tornion Seminaarin koulun vt. rehtori Katri Keisu, puh. 040-84 64 073 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@tornio.fi

Lisätietoja

Tornion kaupunki, Sivistyspalvelut

Tornion kaupunki

Tornio tarjoaa rajattomia mahdollisuuksia. Paitsi kaupun­kilaisten arvostamaa toimivaa arkea, Tornio tarjoaa myös kansainvälisiä tilaisuuksia työhön ja yrittämiseen. Asumi­nen, työskentely ja harrastaminen on Torniossa helppoa ja saavutettavaa. Tuplasti mahdollisuuksia torniolaisille tuo rajaton raja. Kan­sainvälistä kauppaa kaupungissa on käyty jo vuosisatoja, ja toimiva kaksoiskaupunki tarjoaa sekä Suomen että Ruotsin palveluita Tornion asukkaille ja elinvoimaa yrityksille. Tornio saa voimaa monipuolisuudestaan. Kontrastit tekevät meistä kiinnostavia. Kaupunkikeskusta ja maaseutu, aito kansainvälisyys ja vahvat persoonat, menestyvä teollisuus ja luonnonrauha, Lapin talvi ja kesän yötön yö, Suomi ja Ruotsi – kaikki ne tekevät kau­pungista juuri sellaisen kuin se on.

Vuosisatojen mittainen ihmisten virta on tehnyt Torniosta suvaitsevaisen erilaisuutta kohtaan. Tornio on ihmisen kokoi­nen kaupunki, jossa jokainen voi tuntea olevansa kotonaan.

Tervetuloa!


Osoite: Seminaarinkatu 16, 95430 Tornio

Sinulle suositellut työpaikat