Koulunkäynninohjaajan sijaisuus / Sammon koulu - Tampereen kaupunki

Perusopetuksessa työskentelemme yhdessä tamperelaisten lasten ja nuorten parhaaksi. Tuemme lapsen ja nuoren kasvua, kehitystä ja oppimista lapsi- ja oppilaslähtöisesti yhteistyössä perheen kanssa. Käytössämme on monipuoliset suuren kaupungin tarjoamat asiantuntijapalvelut ja moniammatilliset verkostot. Kehitämme toimintaa aktiivisesti yhteistyössä henkilöstön kanssa. Perusopetuksen oppilasmäärä on noin 18 000. Henkilöstö muodostuu 2000 alan ammattilaisesta.

Haemme koulunkäynninohjaajaa sijaisuuteen 3.6.2022 saakka. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Koulunkäynninohjaaja toimii lapsen ja/tai lapsiryhmän oppimisen tukena ja kerhotoiminnan ohjaajana. Hänen tehtäviinsä kuuluu myös hoitoon, huolenpitoon ja kuntoutukseen liittyvät työtehtävät sekä koulukuljetusten hoitaminen. Koulunkäynninohjaaja suunnittelee toimintaa yhteistyössä opettajien ja muun työyhteisön kanssa sekä toimii myös koululaisten aamu-ja iltapävätoiminan kerhotoiminnassa ohjaajana.

Tehtävää täytettäessä arvostamme monipuolista ammatillista osaamista, hyviä yhteistyötaitoja sekä vastuullista työotetta.

Kelpoisuusvaatimuksena on koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaajan tutkinto tai muu vastaava soveltuva tutkinto.

Valitun tulee ennen toimen vastaanottamista esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote. Palkkaus KVTES:n mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sammon koulun apulaisrehtori Mari Mönkkönen, puh. 041 730 0754, mari.monkkonen(at)tampere.fi

Hakuaika päättyy 22.10.2021.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista, puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa(at)monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa Sammon koulun apulaisrehtori Mari Mönkkönen, puh. 041 730 0754, mari.monkkonen(at)tampere.fi

Lisätietoja

Tampereen kaupunki, Sivistyspalvelujen palvelualue, Perusopetus

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: Teiskontie 16, 33540 Tampere
Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka Tampereen kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Tampereen kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat