Skip to main content
test

Asikkalan kunnassa julistetaan haettavaksi koulunkäynninohjaajan toimi

Ohjaaja ohjaa, motivoi sekä tukee oppilaan oppimista ja kasvua yleisopetuksen pienryhmissä. Oletko sinä joukkoomme sopiva, kehittämishaluinen ja toimeen tarttuva? Me arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, lapsimyönteisyyttä, positiivista asennetta sekä kehittämiskykyä.

Koulunkäynninohjaajan työaikaa klo 8-12 välisenä aikana ja iltapäivätoimintaa klo 12 - 16 välisenä aikana. Työaika sisältää kirjallista työtä tunnin päivässä. Päivittäinen työaika klo 8- 16 sisältää puolen tunnin ruokatauon. Kesäajan työtehtäviin sisältyy erityislasten kesäpäivähoidon lisäksi, suunnittelu ja valmistelutyötä. Työaika voi vaihdella klo 7 - 17 välillä.

Koulunkäynninohjaajan työhön voi kuulua myös henkilökohtaisen koulunkäynninohjaajan työtä.

Ohjaaja palkataan Asikkalan kuntaan, jossa toimen sijoituspaikka tulee alussa olemaan Aurinkovuoren koulu.

Työaika: Yleistyöaika, 38,25

Täytä hakemus osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakuaika on 16.6. - 4.7.2022 klo 15.

Pätevyysvaatimuksena on lähihoitajan tutkinto (lasten ja nuorten kasvatus ja hoito) tai lasten ja nuorten erityisohjaajan ammattitutkinto tai koulunkäyntiavustajan ammattitutkinto tai nuoriso- ja vapaa-ajanohjaajan koulutuksen suorittanut henkilö. Muu erityisosaaminen ja työkokemus vaativan oppilaan tukemisesta koulussa katsotaan eduksi.

Valintaan vaikuttavia kriteerejä ovat pätevyys, työkokemus ja haastattelutilaisuuden jälkeen muodostettava kokonaisarvio.

Haastattelut toteutetaan viikolla mahd. pian hakuajan päättymisen jälkeen.

Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Tehtävään valitun on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilasta ennen työsuhteen vastaanottamista. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Tule kanssamme rakentamaan laadukkaita opetuspalveluita!

Lisätietoja

http://www.asikkala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Petri Haapanen, 044 7780430, petri.haapanen(a)asikkala.fi

Lisätietoja

Asikkalan kunta, Kasvatus- ja opetuspalvelut, Peruskoulut ja lukio

Aurinkovuoren koulussa on opiskelua ja yhteistyötä tukeva avoin ilmapiiri. Ilmapiirin luovat lapset ja aikuiset yhteistyössä. Koulu kasvattaa oppimisesta ja liikkumisesta innostuneita lapsia ja nuoria. Aurinkovuoren koulu on positiivinen, turvallinen ja yksilöllisyyttä tukeva oppimisympäristö. Aurinkovuoren koulun toiminnassa panostetaan lasten ja henkilöstön hyvinvointiin ja toiminnallisuuteen.

Asikkala on Suomen liikkuvin kunta vuonna 2018. Koulumme ovat Liikkuvia kouluja.

Asikkalan kunta on savuton työpaikka.


Osoite: Asikkalantie 12, 17200 Vääksy
Asikkalan kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat