Koulunkäynninohjaajan työsuhde - Kangasalan kaupunki

Kangasalan kaupunki hakee Pikkolan kouluun henkilökohtaista koulunkäynninohjaajaa 30h/vko. Työsuhteen toimipiste sijaitsee Erityislastensuojeluyksikkö Kotaharjussa. Erityisopetuksen luokka on hallinnollisesti Pikkolan koulun alainen.

Erityislastensuojeluyksikkö Kotaharju vastaa haastavien nuorten erityistarpeisiin ja koulunkäynnin tukemiseen. Ohjaajalla on hyvä olla aiempaa kokemusta vankkaa tukea tarvitsevien nuorten kanssa toimimisesta.

Työsuhde alkaa mahdollisimman pian ja päättyy 4.6.2022.

Kelpoisuusvaatimuksena on koulunkäynnin ja aamu-ja iltapäivätoiminnan ohjauksen ammattitutkinto, koulunkäyntiavustaja ammattitutkinto tai muu tehtävään soveltuva koulutus.

Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Työsuhteen täytössä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa.

Lasten ja nuorten kanssa työskentelevien tulee esittää nähtäväksi rikosrekisterilain 6 § 2 momentin mukainen ote rikosrekisteristä ennen tehtävän vastaanottamista.

Lisätietoja

https://www.kangasala.fi/varhaiskasvatus-ja-opetus/perusopetus/koulut/pikkolan-koulu/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Johtava erityisopettaja Jaana Ronkainen-Salminen / p. 050 440 8898 / jaana.ronkainen-salminen(at)kangasala.fi

Lisätietoja

Kangasalan kaupunki

Kangasala on vireä ja kehittyvä n. 31 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa Tampereen naapurissa. Kangasalan kaupunki on toimintaansa aktiivisesti kehittävä, työelämän laatuun ja koulutukseen panostava työnantaja. Kasvukaupunkina Kangasala tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen ja työskentelyyn.


Osoite: Viputie 16, 36200 Kangasala
Kangasalan kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat