Koulunkäynninohjaajien sijaishaku - Kouvolan kaupunki

Haemme sijaisia koulunkäynninohjaajien eripituisiin sijaisuuksiin sekä ala- että yläkouluilla Kouvolan eri alueilla.

Voit ilmoittautua sijaisrekisteriin täyttämällä sähköisen hakemuksen hae työpaikkaa-linkin kautta. Mikäli olet kiinnostunut työstä vain tietyssä yksikössä, merkitse se lisätietoihin. Hakija huolehtii itse hakemuksensa käytettävyytensä päivittämisestä rekisteriin. Tutkinto- ja opintorekisteriotteen tulee liittää sähköiseen hakemukseen pdf-tiedostona. Ajan tasalla olevat yhteys- ja käytettävyystiedot ovat edellytyksenä sijaisuuksien tarjoamiselle.

Mikäli teet jo meille sijaisuuksia järjestelmän ulkopuolella, käythän silti rekisteröitymässä sijaiseksi, jotta tietosi löytyvät järjestelmästä.

Koulunkäynninohjaajalta edellytetään koulunkäyntiavustajan ammattitutkintoa tai muuta tehtävään soveltuvaa ammatillista perustutkintoa. Huomioimme myös opiskelijat. Rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote tulee esittää, mikäli sijaisuuksien yhteenlaskettu aika vuoden aikana ylittää kolme kuukautta.

Pidemmät sijaisuudet, määräaikaiset ja toistaiseksi täytettävät virat laitetaan erilliseen hakuun ja niistä ilmoitetaan Kuntarekryn ja työvoimahallinnon sivuilla sekä Kouvolan kaupungin internet sivuilla.


Lisätietoja

http://www.kouvola.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Koulujen rehtorit ottavat tarvittaessa yhteyttä hakijoihin.

Kouvolan kaupunki, Kasvatus ja opetus
Osoite: Kouvola

Kouvola on kestävällä tavalla kehittyvä lähes 83 000 asukkaan kaupunki, jossa liikkuminen on sujuvaa ja asuminen edullista. Viihdyt varmasti monipuolisten palvelujen ja harrastusmahdollisuuksien sekä moni-ilmeisen luonnon keskellä. Tervetuloa työntekijäksi ihmeen hienoon Kouvolaan!