Skip to main content
test
Koulunkäynninohjaajien sijaisuudet 2022-2023 - Naantalin kaupunki

Naantalin kaupungin perusopetuksessa sekä perusopetuksen aamu- ja iltapäivätoiminnassa on jatkuva rekrytointi lyhyt- ja pitkäaikaisiin koulunkäynninohjaajien sijaisuuksiin. Haemme koulunkäynninohjaajia, lähihoitajia, lastenhoitajia, sosionomeja niin ala- kuin yläkouluihinkin. Viittomakielen- sekä erilaisten kommunikaatio menetelmien hallinnasta on hyötyä joissakin sijaisuuksissa.

Naantalissa on 8 alakoulua ja 2 yläkoulua. Soveltuvista toimipisteistä sovitaan jokaisen työntekijän kanssa erikseen. Kerro hakemuksessasi onko sinulla auto käytössä.

Tehtävän edellyttämä kelpoisuus on koulunkäynninohjaajan ammattitutkinto tai erikoisammattitutkinto tai sosiaali- ja terveysalan ammattitutkinto tai muu soveltuva tutkinto.

Tarjoamme innostavan ja ajantasaisen työympäristön sekä monipuoliset työtehtävät.

Yli kolme kuukautta kestäviin sijaisuuksiin tulee toimittaa rikosrekisteritaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja

http://www.naantali.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Maarit Paloluoma puh. 050 4649912 etunimi.sukunimi@naantali.fi

Lisätietoja

Sivistyspalvelut

Naantali - paras paikka elää, viihtyä ja tehdä työtä. Naantalin kaupunki on kasvava ja vetovoimainen 19 000 asukkaan saaristokaupunki, jossa työskentelee noin 1 300 työntekijää. Naantali on savuton työpaikka.


Osoite: Tullikatu 11, 21100 Naantali
Naantalin kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat