Skip to main content
test
Koulunkäynninohjaajien sijaisuudet - Sastamalan kaupunki

Sastamalan kaupungin perusopetuksessa sekä perusopetuksen aamu- ja iltapäivätoiminnassa on haettavana lyhytaikaisia koulunkäynninohjaajan sijaisuuksia koulujen tarpeiden mukaan. Sijaisuuksien kesto vaihtelee yhdestä päivästä muutamaan viikkoon ja tarve sijaisille on ympäri vuoden.

Sastamalassa on yksitoista alakoulua, kaksi yläkoulua ja yksi yhtenäiskoulu.

Tehtävän edellyttämä kelpoisuus on koulunkäynninohjaajan ammattitutkinto tai erikoisammattitutkinto tai sosiaali- ja terveysalan ammattitutkinto tai muu soveltuva tutkinto.

Valitun on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 6 § 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Huomioithan, että osa pidemmistä sijaisuuksista laitetaan erilliseen hakuun Kuntarekryyn.

Sijaisrekisteriin ilmoittaudut täyttämällä sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi. Muistathan päivittää hakemustasi tarvittaessa.

Sastamalan kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.sastamala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

opetuspäällikkö Kati Heikkilä, sähköposti etunimi.sukunimi@sastamala.fi, puh. 040 648 2240

Lisätietoja

Sastamalan kaupunki, Sivistyspalvelut, Perusopetus

Sastamala, Herra Hakkaraisen ja Pukstaavin kirjakaupunki, sijaitsee noin 50 km päässä Tampereelta. Asukkaita Sastamalassa on noin 25 000. Henkilökuntaa kaupungissamme on n. 1800. Tule kanssamme kehittämään kaupunkiamme ja sen palveluita. Tarkemmin voit tutustua kaupunkiimme www.Sastamala.fi


Osoite: Asemakatu 9, 38210 Sastamala

Sinulle suositellut työpaikat