test
Koulunkäynninohjaajien sijaisuuksia Kaarinassa - Kaarinan kaupunki

Kaarinan kaupungin kouluissa on jatkuva rekrytointi lyhyt- ja pitkäaikaisiin sijaisuuksiin. Haemme koulunkäyntiohjaajia peruskouluihin.
Kaarinassa on 10 perusopetuksen koulua, joista yksi on ruotsinkielinen koulu (luokat 1 - 6), sekä lukio ja aikuislukio. Soveltuvista toimipisteistä sovitaan jokaisen työntekijän kanssa erikseen.

Sijaiselta edellytetään koulunkäynninohjaajan ammattitutkintoa, tehtävään soveltuvaa ammatillista perustutkintoa tai soveltuvaa aiempaa kouluasteista tutkintoa. Myös opiskelijat ja alan työkokemusta omaavat otetaan huomioon sijaisuuksia täytettäessä.

Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen suojelemaan lasten henkilökohtaista koskemattomuutta ja turvallisuutta (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 547/2021).

Tarjoamme innostavan ja ajantasaisen työympäristön sekä monipuoliset työtehtävät.

Tule parhaaseen joukkoomme.
Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus.

Lisätietoja

http://www.kaarina.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Katariina Kavantola
Rehtori
Kotimäen koulu
050 3146 028
katariina.kavantola@kaarina.fi
Jos tarvitset apua sähköisen
hakemuksen jättämiseen, ota
yhteys rekrytointisuunnittelijaan:
p.050 314 6197

Lisätietoja

Kaarinan kaupunki, Sivistyspalvelut

Kaarina on yli 35 000 asukaan kehittyvä elinvoimainen kaupunki Varsinais-Suomessa. Työllistämme noin 1800 eri alojen ammattilaista. Viimeisimmän työhyvinvointikyselymme mukaan 75 % työntekijöistämme suosittelisi meitä työnantajana. Tarjoamme hyvät koulutusmahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Paras paikka sinulle.

Kaarinan kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat