test

Pyhäjärven kaupunki/hyvinvointilautakunta julistaa haettavaksi KAKSI KOULUNKÄYNNINOHJAAJAN TOIMEA
määräaikaista täyttämistä varten ajalle 24.1.2022- 3.6.2022 (sijoituspaikka Ikosen koulu). Työ jatkuu mahdollisesti vielä syksyllä.

Kelpoisuusehdot: koulunkäynninohjaajan tutkinto tai ohjaajan tehtävään soveltuva toisen asteen ammattitutkinto. Myös hakijat ilman alan tutkintoa huomioidaan, mikäli kelpoisuusehdot täyttäviä hakijoita ei ole.
Työaika: toisella ohjaajalla 30 tuntia/viikko ja toisella 35 tuntia/viikko. Työaika sisältää myös oppilaan ohjaamista koulun jälkeen.

Hakemuksiin tulee liittää jäljennökset kelpoisuustodistuksista sekä nimikirjanote tai ansioluettelo. Tehtävään valitun tulee ennen työn vastaanottamista toimittaa työnantajalle lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten ja nuorten kanssa toimivilta edellytettävä rikosrekisteriote.

Lisätietoja

http://www.pyhajarvi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ikosen koulun rehtori
Maria-Leena Mehtälä
puh. 044 445 7727
s-posti: maria-leena.mehtala@pyhajarvi.fi

Lisätietoja

Pyhäjärven kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Perusopetus

Ikäystävällinen Pyhäjärven kaupunki tarjoaa asukkailleen hyvät palvelut ja viihtyisän asuinympäristön vauvasta vaariin. Monipuoliset ja edulliset harrastusmahdollisuudet sekä maksuton varhaiskasvatus ovat hyviä esimerkkejä tahdostamme olla eturivissä hyvinvoinnin edistäjänä.


Osoite: Pyhäjärventie 4, 86800 Pyhäsalmi
Pyhäjärven kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat