Skip to main content
test
Koulunkäynninohjaajien työsuhteet - Kangasalan kaupunki

Liity hyvän piiriin ja tule onnistumaan yhdessä! Haemme koulunkäynninohjaajia määräaikaisiin palvelussuhteisiin lukuvuodeksi 2022-2023.

Etsimme joukkoomme joustavia, yhteistyökykyisiä ja vuorovaikutustaitoisia henkilöitä. Eduksi katsotaan kokemus lasten parissa työskentelystä sekä lääkehoidon osaaminen/valmius hankkia se.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn sekä viihtyisän ja ilmapiiriltään erinomaisen työympäristön. Työhyvinvoinnin tukemiseksi meillä on käytössä hyvinvointietuus sekä hyvät työterveyshuoltopalvelut.

Kelpoisuusvaatimuksena palvelussuhteeseen on koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen ammattitutkinto, koulunkäyntiavustajan ammattitutkinto tai muu tehtävään soveltuva koulutus, esimerkiksi nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaajan tutkinto.

Iltapäivätoiminnan ohjaajan tehtäviä on tarjolla useissa kouluissa. Työaika iltapäivätoiminnan ohjaajan tehtävässä on 25 h/vko. Mikäli tehtävään liitetään opetuksen tai nuorisotilaohjaajan tehtäviä työaika on 30-36 h/vko. Lisäksi haemme Ruutanan koululle opetukseen koulunkäynninohjaajaa (24h/vko). Myös muita opetuksen määräaikaisia tehtäviä/sijaisuuksia saattaa olla tulossa.

Valitun henkilön on esitettävä rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002).

Lisätietoja

https://www.kangasala.fi/varhaiskasvatus-ja-opetus/perusopetus/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

opetuskoordinaattori Marja Mattila / puh. 050 315 2853 / marja.mattila(at)kangasala.fi
iltapäivätoiminnan koordinaattori / Marjo Jäärni puh. 050 440 8807 / marjo.jaarni(at)kangasala.fi
Ruutanan koulun rehtori Liisa Liinamaa puh. 050 373 8646 / liisa.liinamaa@kangasala.fi

Lisätietoja

Kangasalan kaupunki

Kangasala on hyvinvoiva, kasvava ja voimakkaasti kehittyvä yli 32 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä Tampereen naapurissa. Olemme palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen kaupunki, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen, yrittämiseen ja työntekoon. #LiityHyvänPiiriin sekä #TyöpäiväKangasalla


Osoite: Kunnantie 1, 36200 Kangasala
Kangasalan kaupunki - Savuton työpaikka Kangasalan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Kangasalan kaupunki - Vastuullinen työnantaja Kangasalan kaupunki - Hyvän mielen työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat