Koulunkäynninohjajaja, sijaisuus - Iisalmen kaupunki

Iisalmen kaupunki hakee määräaikaiseen työsuhteeseen koulunkäynninohjaajaa (25 h/vko) ajalle 4.2.-4.6.2021. Tehtävän toimipaikka on työsuhteen alkaessa Kilpijärven koulu.

Kelpoisuusehtona tehtävään on vähintään soveltuva ammatillinen perustutkinto tai ammattitutkinto tai erikoisammattitutkinto tai oppisopimuskoulutus sekä alan tuntemus. Työtehtävä edellyttää hyviä yhteistyötaitoja, muutoksen sietokykyä ja joustavuutta.

Palkkaus määräytyy Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan.

Valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää nähtäväksi rikosrekisterilain 6 § 2 mom. tarkoitettu rikosrekisteriote. Tehtävässä noudatetaan kuukauden koeaikaa.

Hakemus tulee tehdä ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi viimeistään 22.1.2021 klo 10.00 mennessä. Mahdollinen kirjallinen hakemus liitteineen tulee toimittaa em. määräaikaan mennessä osoitteeseen: Iisalmen kaupunki info/kirjaamo, PL 10 (Pohjolankatu 14) 74101 Iisalmi.

Iisalmessa, 5.1.2021
Rehtori

Lisätietoja

http://www.iisalmi.fi
https://peda.net/iisalmi/peruskoulut/alakoulut/kilpijärven-koulu#top

Tutustu työnantajaan

Rehtori Tapani Kettunen, puh. 040 830 2695 tapani.kettunen(at)iisalmi.fi.
Sähköiseen lomakkeeseen liittyvissä kysymyksissä: henkilöstöassistentti Sanna Kouvalainen, sanna.kouvalainen(at)iisalmi.fi, puh. 040 4894025.

Iisalmen kaupunki
Osoite: 74100 Iisalmi

Iisalmi on samaan aikaan sekä kokoaan suurempi kansainvälisen osaamisen paikka, että ihmisen kokoinen sujuvan arjen kaupunki. Vesistöjen ympäröimässä Iisalmessa oivallat tulleesi paikkaan, jossa ihmisen on hyvä olla: Palvelut ovat lähellä, ihmiset lupsakoita ja avuliaita, ja tapaavat järjestää tiuhaan yhteisöllisiä tapahtumia. Lähin liikuntapaikka alkaa usein jo kotiovelta – ladut, lenkkipolut ja puistot kutsuvat sinua ulkoilemaan raittiiseen ilmaan. Töihinkin polkaiset vaikka pyörällä! Iisalmen ihme syntyy paikallaan olevista peruspilareista – hyvinvoinnista syntyy osaamista, jolla muutetaan maailmaa lähellä ja kaukana. Seudullamme syntyvät Olvin juomat, Ponssen metsäkoneet, Genelecin kaiuttimet, Normetin kaivosajoneuvot ja Profile Vehiclesin hälytysajoneuvoista – muutamia mainitaksemme. Iisalmessa ja Ylä-Savon seudulla puhutaankin yhteistyön ylivoimasta – se on perinne, joka luo aina uusia menestystarinoita. Toivotamme sinutkin tervetulleeksi – luo oma menestystarinasi osaamisen paikassa Iisalmessa!

Iisalmen kaupunki - Savuton työpaikka Iisalmen kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja