Koulunkäyntiavustaja 204012 - Heinolan kaupunki

Koulunkäyntiavustaja 204012 - Heinolan kaupunki

Kailaan koulussa Heinolassa on avoinna koulunkäynnin ohjaajan vakinainen tehtävä. Keskeisiä tehtäviä ovat erityisen tuen oppilaiden avustaminen ja ohjaaminen koulutyössä. Tällä hetkellä avustaminen kohdentuu alakoulun 3D- pienryhmän avustamiseen. Tehtävän sisältö saattaa muuttua vuosittain, ja se voi tarvittaessa olla myös yleisopetuksen avustajan tehtävä. Tehtävän muuttuminen yleisopetuksen avustajan tehtäväksi aiheuttaa palkan alennuksen (n. 40€/kk) mikäli tehtäviä on jatkossa tarjolla yleisopetuksen ryhmissä.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on koulunkäynninohjaajan tutkinto. Tehtävä edellyttää työntekijältä sekä pitkäjänteistä ja rauhallista työotetta, määrätietoista rajojen asettamista, sekä välittävää asennetta. Vuorovaikutustaidot ja hyvät valmiudet myös haastavien tilanteiden käsittelyyn ovat edellytyksenä hyvään työsuoritukseen. Sitoutuneisuus työhön on välttämätöntä, esim. poissaoloja säännöllisille opintojaksoille ei lähtökohtaisesti myönnetä ko. tehtävässä.

Eduksi katsotaan työkokemus vaativan erityisen tuen oppilaiden kanssa, sekä kokemus työparityöskentelystä erityisluokanopettajan kanssa ja tiimissä.

Hakemukset tulee lähettää kuntarekryn kautta 31.7.2019 klo 10.00 mennessä.

Koeaikaa käytetään (4kk).

Lisätietoja

http://www.heinola.fi

Esa Kantoluoto 0505958856, esa.kantoluoto@edu.heinola.fi

Kailaan koulu
Osoite: Heinola

Pieni kaupunki, iso mahdollisuus. Heinola on sympaattinen, luonnonläheinen ja sopivan kokoinen, noin 20 000 asukkaan kaupunki Päijät-Hämeessä. Heinola sijaitsee keskeisellä paikalla, hyvien kulkuyhteyksien varrella.
Terveysliikunnasta tunnetun kaupungin hyvät ja toimivat palvelut varmistavat asukkaiden hyvinvoinnin. Ainutlaatuinen luonto vesistöineen ja harjuineen luovat viihtyisyyttä.
Heinolan kaupungin palveluksessa sinulla on tilaa kasvaa ja kehittyä ammatissasi. Meille on tärkeää, että henkilöstö voi hyvin työssään. Tätä tukevat panostukset osaamisen ja johtamisen kehittämiseen sekä monipuoliset mahdollisuudet liikuntaharrastuksiin.

Tutustu työnantajaan