Koulunkäyntiavustaja - Lahden kaupunki

Koulunkäyntiavustaja - Lahden kaupunki

Tule Kasakkamäen peruskouluun KOULUNKÄYNTIAVUSTAJAKSI määräaikaiseen palvelussuhteeseen 5.8.2019-31.5.2020.

Arvostamme joustavaa asennetta, kokemusta koulunkäyntiavustajan työstä sekä kokemusta yhteisopettajuusmallissa toimimisesta. Edellytämme riittäviä tvt-taitoja, mm. taitoa käyttää tarvittaessa sähköisiä oppimateriaaleja ja sähköistä viestintää. Hakijalta toivotaan hyviä käsityötaitoja ja liikunnallisuutta. Työaika on 29,38 h/vko.

Koulunkäyntiavustajan kelpoisuusvaatimuksena on koulunkäyntiavustajan tutkinto, lapsiin ja nuoriin erikoistunut lähihoitaja tms. Merkitse hakemukseesi kelpoisuutesi ja liitä kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen liitteeksi, alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa. Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 edellyttämä rikostaustaote ja toimitettava hyväksyttävä työterveyshoitajantodistus terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa.

Kouluvuoden ajalle asettuvina loma-aikoina työnantajalla ei ole osoittaa työtä. Nämä koulujen loma-ajat ovat palkatonta vapaata.

Hakemukset Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta viimeistään 17.6.2019 klo 9.00.

Kasakkamäen koulussa on 14 opetusryhmää, 17 opettajaa ja noin 290 oppilasta. Kehitämme vahvasti opetussuunnitelman mukaista yhteisopettajuutta, taitopedagogiikkaa ja joustavia opetusjärjestelyjä niin ryhmittelyn kuin monipuolisen oppimisympäristön näkökulmasta.

Lisätietoja

https://peda.net/lahti/koulut/kasakkamaki
https://www.lahti.fi/palvelut/perusopetus/koulut/kasakkamaen-koulu

Rehtori Lotta Hagström puh. 050 398 5016

Lahden kaupunki, Kasakkamäen peruskoulu
Osoite: Sävelkatu 2, 15810 Lahti

Lahti on sinun kaupunkisi – ja uusi työpaikkasi?
Henkilöstömme mukaan meillä saa tehdä merkityksellistä, sopivasti haastavaa työtä, johon voi itse vaikuttaa. Asiantuntijamme arvostavat myös työpaikan varmuutta, monipuolisia työtehtäviä sekä hyviä mahdollisuuksia kehittyä ja edetä uralla kaupungin sisällä. Meillä suhtaudutaan positiivisesti työelämän joustoihin, etätyöhön sekä työn ja perheen tasapainossa pitämiseen. Tunnemme työmme tavoitteet ja koemme onnistumisen iloa yhdessä.
Lahti ylitti juuri 120 000 asukkaan rajan ja hakee vahvaa kasvua uutena yliopistokaupunkina. Suomen johtavana ympäristökaupunkina Lahti tarjoaa kansainvälisesti kiinnostavan toimintaympäristön ja ratkaisuja tulevaisuuden haasteisiin. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, arki sujuvaa ja monipuolinen asuinympäristö on viihtyisä. Asukkaat arvostavat kaupungin kotoisuutta ja liikkumisen helppoutta ja matkailijat ihastuvat luonnonläheiseen kaupunkikuvaan ja tapahtumatarjontaan.
Tervetuloa Lahden kaupungille 3400 ammattilaisen joukkoon huolehtimaan kaupunkilaisten sujuvasta arjesta!

Tutustu työnantajaan