Koulunkäyntiavustaja - Lahden kaupunki

Koulunkäyntiavustaja - Lahden kaupunki

Tule Myllypohjan peruskouluun KOULUNKÄYNTIAVUSTAJAKSI ajalle 8.8.2019 - 30.5.2020. Olemme reilun 300 oppilaan virkeä ja aikaansaava koulu, joka tarjoaa laadukasta perusopetusta. Myllypohjan koululle tunnusomaista on aktiivinen oppilaiden, opettajien ja luokkien välinen yhteistyö sekä yhdessä tekemisen meininki.

Arvostamme hakijan kokemusta koulunkäyntiavustajan työstä. Etsimme henkilöä, jolla on hyvät ja joustavat yhteistyötaidot, kokemusta yhteisopettajuusmallista sekä aktiivinen ote työhön. Tehtävän hoitaminen edellyttää riittäviä tvt-taitoja, mm. taitoa käyttää tarvittaessa sähköisiä oppimateriaaleja ja sähköistä viestintää. Teet työtä yleisopetuksen luokissa ja/tai erityisen tuen ryhmissä. Työaika on 29,38 h/vko.

Koulunkäyntiavustajan kelpoisuusvaatimuksena on vähintään soveltuva keskiasteen tutkinto (koulunkäyntiavustajan, lähihoitajan erikoistumisala lapset ja nuoret, nuoriso-ohjaajan tai lasten ja nuorten erityisohjaajan koulutus) tai koulunkäynninohjaajan erikoisammattitutkinto.

Merkitse hakemukseesi kelpoisuutesi ja liitä kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen liitteeksi, alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa. Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 edellyttämä rikostaustaote ja toimitettava hyväksyttävä työterveyshoitajantodistus terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa.

Kouluvuoden ajalle asettuvina loma-aikoina työnantajalla ei ole osoittaa työtä. Nämä koulujen loma-ajat ovat palkatonta vapaata.

Hakemukset Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta viimeistään 26.7.2019 klo 15.00.

Myllypohjan koulu on 1-6 vuosiluokkien perusopetusta tarjoava koulu Lahden pohjoisella alueella. Koulumme tarjoaa monipuolisen oppimisympäristön sekä yleisopetuksessa että luokkamuotoisessa erityisopetuksessa opiskeleville oppilaille. Myllypohja sijaitsee aurinkoisella paikalla, asuinalueen keskellä.

Lahden kaupungin perusopetuspalvelut kuuluvat sivistyksen palvelualueelle, joka vastaa opetus-, kasvatus-, liikunta- ja kulttuuripalvelujen järjestämisestä ja koko palvelualueen kehittämisestä. Sivistyksen palvelualue on uudistuva, osaamista arvostava ja aktiivinen yhteistyökumppani. Perusopetusta järjestetään 25 koulussa. Oppilaita on yli 10300, opettajia ja avustajia yli 1100.

Lisätietoja

https://peda.net/lahti/koulut/myllypohja
http://www.lahti.fi/palvelut/tyo-ja-yrittaminen/lahti-tyonantajana

Rehtori Reetta Ahokas puh. 050 518 0292 virka-aikana ajalla 25.6. - 28.6.2019
reetta.ahokas@lahti.fi ajalla 25.6. - 26.7.2019

Lahden kaupunki, Myllypohjan peruskoulu
Osoite: Vanha Ahtialantie 93, 15300 Lahti

120 000 asukkaan Lahti tunnetaan Suomessa ja maailmalla talviurheilusta ja korkeatasoisista kulttuuripalveluista.
Lahdessa yhdistyvät pienen ja suuren kaupungin parhaat puolet. Aktiiviset asukkaat arvostavat kaupungin kotoisuutta ja liikkumisen helppoutta. Loistavan sijainnin ja toimivien kulkuyhteyksien ansiosta Lahden seudulla käydään töissä joka puolelta Etelä-Suomea. Junamatka Helsingistä kestää nopeimmillaan 49 minuuttia.
Lahden kaupungilla työskentelee noin 3400 ammattilaista. Motivoituneen ja osaavan henkilöstön avulla kaupunki huolehtii lahtelaisten sujuvasta arjesta. Työnantajana kaupunki panostaa johtamisen ja henkilöstön hyvinvoinnin kehittämiseen ja tarjoaa kiinnostavan työympäristön ja mahdollisuuksia edetä urallaan. Lahden kaupunki on savuton työpaikka.
Lahden kaupungin perusopetuspalvelut kuuluvat sivistyksen palvelualueelle, joka vastaa opetus-, kasvatus-, liikunta- ja kulttuuripalvelujen järjestämisestä ja koko palvelualueen kehittämisestä. Sivistyksen palvelualue on uudistuva, osaamista arvostava ja aktiivinen yhteistyökumppani. Perusopetusta järjestetään 27 koulussa. Oppilaita on yli 10200, opettajia ja avustajia yli 1000.

Tutustu työnantajaan