Skip to main content
test
Koulunkäyntiavustaja - Orimattilan kaupunki

Orimattilan kaupungin opetustoimessa julistetaan haettavaksi vakinaista täyttämistä varten koulunkäyntiavustajan tehtävä 9.8.2022 lähtien, sijoituskoulu Myllylän koulu. Koulunkäyntiavustajan tehtävä on kaupunkikohtainen. Tarvittaessa työpistettä voidaan vaihtaa.

Myllylän koulu on kaksisarjainen alakoulu, jossa toimivat perusopetuksen luokat 1-6 ja 3 erityisluokkaa. Oppilasmäärä n. 250 oppilasta. Yksikössä on myös varhaiskasvatuksen esikoulutoimintaa. Haemme joukkoomme joustavaa ja yhteistyökykyistä koulunkäyntiavustajaa työskentelemään iloiseen yhteisöömme lasten parhaaksi.

Hakijalta toivotaan valmiutta toimia kaikilla alakoulun tunneilla sekä kiinnostusta/valmiutta toimia tehostetun ja erityisen tuen oppilaiden kanssa yleisopetuksen luokassa sekä erityisluokassa avustajana. Koulunkäyntiavustajan työn tukena on rehtori, 12 luokanopettajaa, laaja-alainen erityisopettaja, erityisluokanopettajia sekä koulunkäyntiavustajia. Koulunkäyntiavustajan arjen/viikottaisen työn tukena on lisäksi oma tiimi. Tärkeitä arvojamme ovat kansainvälisyys ja yhteisöllisyys. Mottomme on: Joka oppijalle mahdollisuus.


Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.

Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista. Noudatamme vakituisissa tehtävissä kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakeminen

Tehtävään on kelpoinen koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaajan, lähihoitajan, kasvatus- ja ohjausalan perustutkinnon tai niitä vastaavan tutkinnon suorittanut.
Kelpoisuuden osoittavat todistukset liitetään sähköiseen hakemukseen.

Tehtävää haetaan Kuntarekryn kautta 31.7.2022 klo 21.00 mennessä.


Lisätietoja

https://peda.net/orimattila/peruskoulut/pl/mkl

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kati Helviö
Myllylän koulun rehtori
p.0405680985

Lisätietoja

Orimattilan kaupunki, Sivistyspalvelukeskus, Myllylän koulu

Orimattila on noin 16 300 asukkaan vireä maaseutukaupunki Lahden naapurissa. Orimattila kasvaa ja kehittyy 200 000 asukkaan Päijät-Hämeessä lähellä pääkaupunkiseutua. Asukkailleen Orimattila tarjoaa toimivat ja hyvät peruspalvelut. Vapaa-ajan iloksi kaupungissa on aktiivinen kulttuuri- ja urheiluelämä sekä useita luontokohteita.


Osoite: Seulakuja 10, 16300 Orimattila

Sinulle suositellut työpaikat