Skip to main content
test
Koulunkäyntiavustaja - Sotkamon kunta

Sotkamon kunnan sivistyspalvelut hakevat perusopetuksen koulunkäyntiavustajaa määräaikaiseen tehtävään ajalle 11.9.2023 - 31.5.2024 . Toimipaikkana on Tenetin koulu (vuosiluokat 7-9).

Tenetin koulu on yhteisöllinen, laadukkaaseen yläkouluopetukseen ja liikuntaan profiloitunut noin 350 oppilaan koulu. Koulumme kuuluu valtakunnalliseen urheiluyläkouluverkostoon ja on Vuokatti-Ruka Urheiluakatemian kumppanuuskoulu. Uusi, modernilla tekniikalla ja muunneltavilla oppimisympäristöillä varusteltu koulumme on parasta aikaa rakenteilla ja toiminta uudessa koulussa alkaa lukuvuoden 2024-2025 alusta.

Yleisopetuksen lisäksi koulussamme tarjotaan luokkamuotoista erityisopetusta. Rohkaisemme oppilaita hyviin tapoihin, omien vahvuuksien löytämiseen sekä erilaisten taitojen ja luovuuden kehittymiseen.
Etsimme nyt ammatilliseen ja elämäniloiseen yhteisöömme koulunkäynninohjaajaa.

Koulunkäyntiavustajan tehtävässä työaika on 34,62 h/vko (90,51%).

Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja, monipuolista osaamista ja joustavuutta. Eduksi luetaan kokemus ohjaajan työstä.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on koulunkäynninohjaajan ammattitutkinto tai muu soveltuva tutkinto.

Mahdolliseen haastatteluun tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset sekä oikeaksi todistetut kopiot em. todistuksista, jotka jätetään haastattelijalle. Työnantaja voi toteuttaa haastattelun myös etäyhteyden kautta. Hakijoita haastatellaan jo hakuaikana.

Tehtävään valitun on esitettävä ennen tehtävän vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Koeaika on kolme (3) kuukautta.

Hakemukset pyydetään lähettämään ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Mikäli sähköinen hakemus ei ole mahdollinen, voi hakemuksen lähettää postitse osoitteeseen Sotkamon kunta / Sivistyksen toimiala, Markkinatie 1, 88600 Sotkamo. Huomioithan, että paperisen hakemuksen tulee olla perillä 13.10.2023 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

https://www.sotkamo.fi/varhaiskasvatus-ja-koulutus/perusopetus/peruskoulut/tenetin-koulu/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rehtori Salla Leinonen, p. 040 4810376 salla.leinonen@sotkamo.fi
Kasvatusjohtaja Ville Manninen, p. 044 7502298 ville.manninen@sotkamo.fi

Lisätietoja

Sotkamon kunta

Sotkamo on monipuolisuudellaan kuntien kärjessä. Sotkamon monipuolisuus perustuu hyviin palveluihin, vapaa-ajanviettomahdollisuuksiin, elinkeinoelämän kehittämiseen ja kunnan kehittämisaktiivisuuteen. Sotkamon kunta on vuosien mittaan saanut yrittäjämyönteisimmän, imagoltaan parhaan, luovimman kunnan ja monet muut tunnustukset.

Sotkamo on mukana toteuttamassa UNICEFin Lapsiystävällinen kunta -mallia. Sotkamossa bisneksen tekemisen vireys, lapsiystävällisyys ja luonnonläheisyys viihtyvät vierekkäin.

Sotkamon kunta on savuton työpaikka.


Osoite: Opintie 2, 88610 Vuokatti

Sinulle suositellut työpaikat