Koulunkäyntiavustaja ja toiminnanohjaaja - Kirkkonummen kunta

Koulunkäyntiavustaja ja  toiminnanohjaaja - Kirkkonummen kunta

Haemme koulunkäyntiavustaja ja aamu-iltapäivätoiminnanohjaajaa vakinaiseen osa-aikaiseen työsuhteeseen alkaen ti 06.08.2019. Työsuhteen sijoituspaikka on Papinmäen koulu.

Papinmäen koulussa opetetaan oppilaita, joilla on laaja-alaisia oppimisen vaikeuksia, kehitysviive, lievä tai keskivaikea kehitysvamma ja/tai autismi. Oppilaat opiskelevat erityisopetuksen opetusryhmissä vuosiluokilla 1-9. ja ryhmän oppilasmäärä on noin kymmenen oppilasta. Ryhmää opettaa erityisluokanopettaja työparinaan yksi tai useampia avustajia.

Koulunkäyntiavustaja/toiminnanohjaajan viikoittainen työaika vaihtelee lukuvuosittain oppilaiden tarpeen mukaan n. 30-38,75 h.

Koulunkäyntiavustajan työn lisäksi tehtävänä on toimia ohjaajana koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminnassa. Toimintaa järjestetään koulun tiloissa koulun työ - ja loma-aikojen mukaan. Toimintaa järjestetään aamuisin klo 7-9 ja iltapäivisin kello 13 - 17 välisenä aikana. Ohjaajan työhön kuuluu toiminnan ohjaaminen lapsen henkilökohtaisen viikkosuunnitelman mukaisesti, joka voi sisältää liikuntaa, askartelua, musiikkituokioita ym. Työhön kuuluu myös yhteistyö koulun henkilöstön, vanhempien ja muiden yhteistyökumppanien kanssa.

Edellytämme:
- soveltuvaa tutkintoa esim. koulunkäyntiavustajan ammattitutkinto, terveydenhuolto-/sosiaalialan perustutkinto ja kokemusta vastaavista tehtävistä
- laaja-alaista yhteistyökykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja
- kiinnostusta tukea tarvitsevien oppilaiden kanssa tehtävää ihmisläheistä työtä kohtaan
- hyvää fyysistä ja psyykkistä terveydentilaa

Arvostamme:
- kokemusta tukea tarvitsevien lasten kanssa tehtävästä työstä
- joustavuutta ja halua uuden oppimiseen
- puhetta tukevien ja korvaavien kommunikointimenetelmien hallintaa

Tarjoamme:
- monipuolisia työtehtäviä
- mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi

Valitun tulee esittää nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Toimessa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Hakemukset lähetetään sähköisesti Kuntarekryn kautta, (www.kuntarekry.fi).
Hakuaika päättyy 1.3.2019 klo 12.00.

Lisätietoja

http://www.kirkkonummi.fi

Papinmäen koulun rehtori Marja-Leena Saarelma puh. 050 4143428 tai apulaisrehtori Jaana Jussila
puh. 040 5081602 klo 13 jälkeen, s-postit muotoa etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Kirkkonummen kunta, SIVISTYS- JA VAPAA-AIKAPALVELUJEN TOIMIALA, Suomenkieliset opetuspalvelut, Opiskelijahuolto, Papinmäen koulu
Osoite: Papinmäen koulu, Vilhonkummuntie 2, Kirkkonummi

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan