Kajaanin kaupungin perusopetuksessa on haettavana koulunkäyntiavustajan määräaikaiset tehtävät Lehtikankaan - ja Seminaarin kouluissa.

Lehtikankaan koulu: Yleisopetus 2lk, työaika 65,36 % ajalle 9.8.2021 - 4.6.2022
Lehtikankaan koulu: Erityisopetus 6lk, henkilökohtainen avustaja, työaika 65,36% ajalle 9.8.2021 - 4.6.2022
Seminaarin koulu: Valmistava opetus, henkilökohtainen avustaja ja yleisopetuksen iltapäivätoiminta, työaika 79,95 %, ajalle 9.8.2021-4.6.2022

Samalla hakemuksella haetaan kaikkia tehtäviä, ilmoita hakulomakkeen tehtäväkohtaisessa lisätiedot-kohdassa mitä tehtävää/tehtäviä haet.

Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja, nykyaikaisten opetusvälineiden ja -menetelmien sekä tietotekniikan hallintaa sekä itsenäistä ja kehittävää työotetta. Työ on ajoittain psyykkisesti ja fyysisesti kuormittavaa.

Tehtäviin vaaditaan Koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen ammatti- tai erikoisammattitutkinto tai muu vastaava koulutus, joka antaa kelpoisuuden toimia tehtävissä.


Palkkaus ja palvelusuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen KVTES:n mukaisesti. Valittujen on esitettävä nähtäväksi 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Työnantajan pyytäessä on esitettävä todistus huumausainetestistä. Koeaika on 4 kk.

Hakemukset pyydetään toimittamaan viimeistään 23.6.2021 klo 15.00 sähköisesti osoitteessa kuntarekry.fi. Postitse lähetettävä hakemus lähetetään osoitteella: Kajaanin kaupunki, kirjaamo, PL 133, 87100 Kajaani.

Kajaanin perusopetus kuuluu sivistystoimen alaisuuteen ja sitä johtaa perusopetuksen tulosalueen johtaja.

Kaupungissa on 13 perusopetuksen koulua, joista kaikilla on oma rehtori. Opetusta annetaan 16 eri toimipisteessä. Koulukiinteistöt ovat Kajaanissa kunnossa, koska kaupunki on panostanut koulukiinteistöjen peruskorjauksiin ja uudisrakentamiseen. Lyhyiden välimatkojen ja luonnon läheisyyden ansiosta kouluarjen toteuttaminen on meillä monimuotoista ja vaivatonta.

Kajaanin kaupungin perusopetuksessa on jo vuosia satsattu tietotekniseen osaamiseen ja oppilaiden henkilökohtaisiin laitteisiin, yhteiseen pedagogiseen kehittämiseen ja oppilashuoltoon. Erikoisluokista musiikki-, liikunta- ja matematiikkaluokat saavat täydennystä lv. 2021-2022 alusta alkaen kaksikielisen opetuksen aloittaessa aluksi 1-4 luokilla.
Tule osaksi osaavaa joukkoamme!

Lisätietoja

http://www.kajaani.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lehtikankaan koulun vs. rehtori Liisa Halonen, p. 044 7100 143
Seminaarin koulun rehtori, Sari Moilanen p. 044 7100 569
sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@edukajaani.fi

Lisätietoja

Kajaanin kaupunki, Sivistystoimiala, Perusopetus

Kajaani on 38 000 asukkaan Kainuun maakuntakeskus. Kajaanissa arki on sujuvaa ja elinkeinoelämä monipuolista. Osaamista löytyy arjen palveluista kansainväliseen huipputasoon. Kajaanin kaupungin 2 000 hengen henkilöstö on osaavaa ja muutosvalmista.

Kajaanin perusopetus tekee hyvää työtä ja näyttää monessa asiassa suuntaa valtakunnallisesti. Pedagogisen kehitystoiminnan innovaatiot jatkavat laadukasta kehitystyötä, jota esimerkiksi erityisopetuksen saralla on Kajaanissa tehty jo pitkään. Kajaanissa koulutuspalvelut ovat helposti saavutettavissa opiskelijan asuinpaikasta riippumatta.


Osoite: Pohjolankatu 13, 87100 Kajaani

Sinulle suositellut työpaikat