Kajaanin kaupungin perusopetuksessa on haettavana koulunkäyntiavustajan vakinainen tehtävä 28.9.2020 alkaen. Sijoituspaikkana Lehtikankaan koulu. Tehtävään kuuluu oppilaan henkilökohtainen avustaminen yleisopetuksessa, sekä kehitysvammaisten oppilaiden aamu-ja iltapäivätoimintaa.

Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja, nykyaikaisten opetusvälineiden ja -menetelmien sekä tietotekniikan hallintaa sekä itsenäistä ja kehittävää työotetta. Työ on ajoittain psyykkisesti ja fyysisesti kuormittavaa.

Tehtävään vaaditaan koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen ammatti- tai erikoisammattitutkinto tai muu soveltuva tutkinto, joka antaa kelpoisuuden toimia tehtävissä.

Palkkaus ja palvelusuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen KVTES:n mukaisesti. Valitun on esitettävä nähtäväksi 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työnantajan pyytäessä on esitettävä todistus huumausainetestistä. Tehtävän täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemukset pyydetään toimittamaan viimeistään 24.9.2020 klo 12.00 sähköisesti osoitteessa kuntarekry.fi. Postitse lähetettävä hakemus lähetetään osoitteella: Kajaanin kaupunki, kirjaamo, PL 133, 87100 Kajaani.

Lisätietoja

http://www.kajaani.fi/fi/hauholan-koulu
http://www.kajaani.fi/

Tutustu työnantajaan

Lehtikankaan koulun apulaisrehtori Liisa Halonen p. 044 7100 143
sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@edukajaani.fi

Perusopetus
Osoite: Rinnekatu 2 A, 87500 Kajaani

www.kajaani.fi