Koulunkäyntiavustajien lyhytaikaiset sijaisuudet - Lahden kaupunki

Koulunkäyntiavustajien lyhytaikaiset sijaisuudet - Lahden kaupunki

Kasvatusalan ammattilainen tai alaa opiskeleva, perusopetuksessa tarvitaan jatkuvasti sijaisia koulunkäyntiavustajan tehtäviin. Lyhytaikaiset sijaisuudet ovat eripituisia ja alkavat sopimuksen mukaan. Siksi ne soveltuvat loistavasti esimerkiksi opintojen tai osa-aikatyön oheen, tai tarjoavat muuten vain joustavan tavan työskennellä omaan elämäntilanteeseen sopivasti.

Tärkein tehtäväsi on kannustaa ja tukea oppilaita koulun arjessa. Haemmekin joustavia, yhteistyökykyisiä, hyvät vuorovaikutustaidot ja positiivisen työotteen omaavia avustajia, jotka kokevat lasten ja nuorten parissa työskentelyn mielekkääksi.

Jopa 97 % suosittelisi* sijaisena toimimista läheiselleen tai tuttavalleen.

"Loistavaa ekstratienestiä. Pystyy itse aina päättämään, vastaanottaako keikan vai ei, joten voi aikatauluttaa muutakin elämää arkeen. Mikäli hoitaa hommansa hyvin, voi työllistää itsensä lähes viikon jokaisena päivänä.", kertoo eräs palautekyselyymme vastannut kokemuksistaan.

Tehtävään soveltuva koulutus voi olla esimerkiksi koulunkäyntiavustajan ammattitutkinto, päivähoitajan, lähihoitajan, lastenhoitajan, nuoriso-ohjaajan, aamu- ja iltapäiväohjaajan tutkinto sekä kehitysvammahoitajan tai -ohjaajan tutkinto. Harkinnan mukaan sijaisrekisteriin voi päästä myös muun koulutuksen omaava tai opiskelija.

Ilmoittaudu sijaisrekisteriimme täyttämällä hakemus "Hae työpaikkaa" -linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona tutkintotodistukset.

Sijaisuuksia saadaksesi sinun tulee käydä haastattelussa. Järjestämme non-stop haastatteluja Lahden keskustassa Ohjaamolla ja Vauhdittamolla. Haastatteluun ei tarvitse varata aikaa, vaan voit tulla joko Vauhdittamolle (osoite Aleksanterinkatu 10 B, sisäänkäynti Rautatienkadun puolelta) klo 9-15 seuraavina päivinä 10.9., 1.10., 5.11. ja 3.12.2019 tai Ohjaamolle (osoite Kirkkokatu 21 E, sisäpiha) klo 10-15 seuraavina päivinä 20.8., 24.9., 15.10., 19.11. ja 17.12.2019. Otathan mukaan alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset sekä henkilöllisyystodistuksesi.

Jos et löydä non-stop-haastattelupäivistä sopivaa, otathan yhteyttä sähköpostitse kaupungin rekrytointiyksikköön rekrytointi@lahti.fi sopivamman ajan sopimiseksi.

*Sijaisille tehty kysely 6/2019

Lisätietoja

http://www.lahti.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja: rekrytointi@lahti.fi

Lahden kaupunki, Sivistyksen palvelualue, Perusopetus
Osoite: Lahti

Lahti on sinun kaupunkisi – ja uusi työpaikkasi?

Henkilöstömme mukaan meillä saa tehdä merkityksellistä, sopivasti haastavaa työtä, johon voi itse vaikuttaa. Asiantuntijamme arvostavat myös työpaikan varmuutta, monipuolisia työtehtäviä sekä hyviä mahdollisuuksia kehittyä ja edetä uralla kaupungin sisällä. Meillä suhtaudutaan positiivisesti työelämän joustoihin, etätyöhön sekä työn ja perheen tasapainossa pitämiseen. Tunnemme työmme tavoitteet ja koemme onnistumisen iloa yhdessä.

Lahti ylitti juuri 120 000 asukkaan rajan ja hakee vahvaa kasvua uutena yliopistokaupunkina. Lahti on Euroopan ympäristöpääkaupunki vuonna 2021 ja tarjoaa kansainvälisesti kiinnostavan toimintaympäristön ja ratkaisuja tulevaisuuden haasteisiin. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, arki sujuvaa ja monipuolinen asuinympäristö on viihtyisä. Asukkaat arvostavat kaupungin kotoisuutta ja liikkumisen helppoutta ja matkailijat ihastuvat luonnonläheiseen kaupunkikuvaan ja tapahtumatarjontaan.

Tervetuloa Lahden kaupungille 3400 ammattilaisen joukkoon huolehtimaan kaupunkilaisten sujuvasta arjesta!