Koulunkäyntiavustajien lyhytaikaiset sijaisuudet - Lahden kaupunki

Koulunkäyntiavustajien lyhytaikaiset sijaisuudet - Lahden kaupunki

Kasvatusalan ammattilainen tai alaa opiskeleva, perusopetuksessa tarvitaan jatkuvasti sijaisia koulunkäyntiavustajan tehtäviin. Lyhytaikaiset sijaisuudet ovat eri pituisia ja alkavat sopimuksen mukaan.

Lahden kaupungin sivistyksen palvelualue edistää asukkaiden jatkuvaa oppimista ja kehittymistä, elämänhallintaa, osallisuutta ja hyvinvointia luoden myös tulevaisuudessa edellytykset kaupungin vetovoimaisuuden kasvulle.

Sivistyksen palvelualue vastaa varhaiskasvatus-, koulutus-, kirjasto-, kulttuuri-, liikunta- ja nuorisopalvelujen järjestämisestä sekä kaupunginmuseon, -orkesterin ja -teatterin toiminnasta. Palvelualueen organisaation muodostavat toiminnasta ja taloudesta vastaavat palveluyksiköt, toimialan tukipalvelut ja yhteiset kehittämistiimit.

Perusopetuspalvelut huolehtii sivistyslautakunnan alaisena kasvatus- ja opetustyön tuloksellisesta järjestämisestä ja vastaa lautakunnassa käsiteltävien perusopetuksen asioiden valmistelusta ja päätösten toimeenpanosta. Lahdessa on 26 peruskoulua ja 4 lukiota.

Tehtävään soveltuva koulutus voi olla esimerkiksi koulunkäyntiavustajan ammattitutkinto, päivähoitajan, lähihoitajan, lastenhoitajan, nuoriso-ohjaajan, aamu- ja iltapäiväohjaajan tutkinto sekä kehitysvammahoitajan tai -ohjaajan tutkinto. Opiskelijoiden soveltuvuus eri tehtäviin arvioidaan yksilöllisesti annettujen ohjeiden mukaisesti.

Ilmoittaudu sijaisrekisteriimme täyttämällä hakemus "Hae työpaikkaa" -linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona tutkintotodistukset.

Sijaisuuksia saadaksesi sinun tulee käydä haastattelussa. Järjestämme non-stop haastatteluja Ohjaamolla ja Vauhdittamolla. Haastatteluun ei tarvitse varata aikaa, vaan voit tulla joko Vauhdittamolle (osoite Aleksanterinkatu 10 B, sisäänkäynti Rautatienkadun puolelta) klo 9-15 seuraavina päivinä 6.8., 10.9., 1.10., 5.11. ja 3.12.2019 tai Ohjaamolle (osoite Kirkkokatu 21 E, sisäpiha) klo 10-15 seuraavina päivinä 20.8., 24.9., 15.10., 19.11. ja 17.12.2019. Haastatteluun tulee ottaa mukaan alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset sekä henkilöllisyystodistus.

Jos et löydä non-stop-haastattelupäivistä sopivaa, ota yhteyttä sähköpostitse rekrytointi@lahti.fi haastatteluajan sopimiseksi.

Hakijan on itse huolehdittava hakemuksensa ja käytettävyytensä päivittämisestä rekisteriin. Yhteys- ja käytettävyystietojen ajan tasalla pitäminen on edellytys sijaisuuksien tarjoamiselle.

Lisätietoja

http://www.lahti.fi

Lisätietoja: rekrytointi@lahti.fi

Lahden kaupunki, Sivistyksen palvelualue, Perusopetus
Osoite: Lahti

120 000 asukkaan Lahti tunnetaan Suomessa ja maailmalla talviurheilusta ja korkeatasoisista kulttuuripalveluista.
Lahdessa yhdistyvät pienen ja suuren kaupungin parhaat puolet. Aktiiviset asukkaat arvostavat kaupungin kotoisuutta ja liikkumisen helppoutta. Loistavan sijainnin ja toimivien kulkuyhteyksien ansiosta Lahden seudulla käydään töissä joka puolelta Etelä-Suomea. Junamatka Helsingistä kestää nopeimmillaan 49 minuuttia.
Lahden kaupungilla työskentelee noin 3400 ammattilaista. Motivoituneen ja osaavan henkilöstön avulla kaupunki huolehtii lahtelaisten sujuvasta arjesta. Työnantajana kaupunki panostaa johtamisen ja henkilöstön hyvinvoinnin kehittämiseen ja tarjoaa kiinnostavan työympäristön ja mahdollisuuksia edetä urallaan. Lahden kaupunki on savuton työpaikka.
Lahden kaupungin perusopetuspalvelut kuuluvat sivistyksen palvelualueelle, joka vastaa opetus-, kasvatus-, liikunta- ja kulttuuripalvelujen järjestämisestä ja koko palvelualueen kehittämisestä. Sivistyksen palvelualue on uudistuva, osaamista arvostava ja aktiivinen yhteistyökumppani. Lahden kaupunki on savuton työpaikka. Perusopetusta järjestetään 26 koulussa. Oppilaita on yli 10200, opettajia ja avustajia yli 1000.

Tutustu työnantajaan