Koulunkäyntiohjaaja - Euran kunta

Euran kunnan sivistyspalveluissa on haettavana koulunkäyntiohjaajan toimia 11.8.2020 - 6.6.2021.

Kelpoisuusvaatimuksena on koulunkäyntiavustajan tutkinto tai muu soveltuva koulutus.

Haemme motivoituneita työntekijöitä, joilla on ammattitaitoinen ote työhönsä. Arvostamme yhteistyökykyä ja oma-aloitteisuutta sekä positiivista ongelmanratkaisukykyä.

Haku tapahtuu ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Toimiin valittujen tulee esittää ennen tehtävän vastaanottamista nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Toimien täytössä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Palkkaus on sovellettavan kunnallisen sopimuksen ja tehtävän vaativuuden arvioinnin mukainen.

Lisätietoja

http://www.eura.fi

Tutustu työnantajaan

27.-28.7.2020 Opetuspäällikkö Jaakko Laeslahti puh. 044 422 4791 tai sähköp.: jaakko.laeslahti@eura.fi

Euran kunta, Sivistyspalvelut, Yleissivistävä koulutus
Osoite: Satakunnankatu 12, 27510 Eura

Eura on n. 12 500 asukkaan vireä, viihtyisä, vetovoimainen ja turvallinen kunta eteläisessä Satakunnassa. Työnantajana Euran kunta tarjoaa haastavia ja monipuolisia tehtäviä ja huolehtii henkilöstönsä osaamisesta ja hyvinvoinnista. Kunnan tavoitteena on taata osaavan ja motivoituneen henkilöstön rekrytointi kunnan palvelutehtäviin. Euran kunnan henkilöstöpoliittisia arvoja ovat avoimuus, yhteisöllisyys, vuorovaikutteisuus, oikeudenmukaisuus sekä vaikuttamismahdollisuus.