Koulunkäyntiohjaaja - Huittisten kaupunki

Huittisten kaupungin kasvatus- ja opetuspalvelut hakee

KOULUNKÄYNTIOHJAAJIA (kolme paikkaa)

määräaikaisiin työsuhteisiin ajaksi 7.1. - 6.6.2021. Toimista kaksi on määräaikaisia ja yksi sijaisuus. Toimipaikkana on Lauttakylän koulu. Tehtävinä on toimia ryhmäohjaajana vuosiluokilla 1 - 2 (työaika 27 h/vko), ryhmäohjaajana yksilöllisen oppimisen pienluokilla (työaika 38,25 h/vko) sekä omaohjaajana vuosiluokalla 2 ja ryhmäohjaajana yksilöllisen oppimisen pienluokilla (työaika 38,25 h/vko).

Toimien täytössä noudatetaan yhden kuukauden koeaikaa.

Valittavilta edellytetään koulunkäyntiohjaajan koulutusta tai soveltuvaa ammatillista koulutusta sekä käytännön kokemusta lasten ja nuorten parissa toimimisesta.

Palkkaus ja palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Työsopimuksiin tulee maininta, että työnteko ja palkanmaksu keskeytyvät koulujen loma-ajoiksi lukuun ottamatta työntekijän omaa vuosiloma-aikaa.

Valittujen on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen hyväksyttävä rikosrekisteriote.

Haku tapahtuu ensisijaisesti sähköisellä hakemuslomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi (hakusana Huittinen) tai toimittamalla hakemusasiakirjat postitse osoitteella Huittisten kaupunki, Kasvatus- ja opetuspalvelut, Risto Rytin katu 36, 32700 Huittinen. Paperiset hakemukset siirrämme sähköiseen Kuntarekry-järjestelmään. Alkuperäiset kelpoisuustodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Hakuaika päättyy 2.12.2020 klo 12:00.

Lisätietoja antaa Lauttakylän koulun rehtori Maarit Malmberg, puh. 044 560 4305, sähköposti maarit.malmberg@huittinen.fi

Huittisissa 11.11.2020
Kasvatus- ja opetuspalvelut

Lisätietoja

http://www.huittinen.fi

Tutustu työnantajaan

Lauttakylän koulun rehtori Maarit Malmberg, puh. 044 560 4305, sähköposti maarit.malmberg@huittinen.fi

Huittisten kaupunki, Kasvatus- ja opetuspalvelut, Perusopetus
Osoite: Kirjatie 2 b, 32700 Huittinen

Huittinen on vetovoimainen noin 10 200 asukkaan satakuntalainen kaupunki, talousalueensa kaupan keskus ja tunnettu hyvästä liikenteellisestä sijainnistaan. Huittisten kaupungin kasvatus- ja opetuspalvelut vastaavat laadukkaan ja turvallisen kasvu- ja opinpolun järjestämisestä lapsille ja nuorille. Huittisten kaupunki on savuton työpaikka.