Salon kaupungin opetuspalveluissa/Uskelan koulun Kavilankadun yksikössä on avoinna määräaikainen koulunkäyntiohjaajan työsuhde ajalle
25.10.2021 - 04.06.2022 (25h/vko)

Nyt etsimme joukkoomme tekijää, joka ammattitaidollaan, osaamisellaan ja esimerkillään on valmis tekemään kanssamme Salosta joka päivä vieläkin paremman.

Työhösi kuuluu koulunkäyntiohjaajan työ pienryhmässä.
Tehtävässä edellytetään koulunkäynninohjaajan kelpoisuutta tai muuta vastaavaa hoito-, nuoriso- tai kasvatusalan koulutusta.
Eduksi luetaan aiempi kokemus erityisoppilaiden kanssa työskentelystä. Tämän lisäksi arvostamme joustavuutta ja hyviä yhteistyötaitoja työyhteisön ja huoltajien kanssa.
Työn kautta sinulla on mahdollisuus omalla ammattitaidollasi ja persoonallasi vahvistaa entisestään koulumme osaavaa ammattilaisten joukkoa.

Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme sinulle maksuttomia liikuntaryhmiä, laajennettuja työterveyshuollon palveluja, lounasruokailun henkilökuntahintaan, kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuuksia sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Panostamme hyvään johtajuuteen ja henkilöstömme hyvinvointiin. Tavoitteemme on olla joka päivä parempi kaupunki sekä asukkaillemme, yrittäjillemme, henkilöstöllemme että yhteistyökumppaneillemme. Olemme savuton työnantaja.

Tehtäväkohtainen palkka 2054,22 e/kk (100%)
Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi 6 kuukauden jälkeen sinulle maksetaan henkilökohtaista palkanlisää.

Työsuhteeseen valitun tulee esittää lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukaisen rekisteriotteen ennen työsopimuksen tekemistä sekä todistuksen terveydentilastaan 30 päivän kuluessa työn aloittamisesta.

Palvelussuhteessa noudatetaan kolmen (3) kuukauden koeaikaa, mikäli työ- ja virkaehtosopimuksen ehdot täyttyvät.

Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Kuoreen merkintä
Hakemus / KKO/Uskelan koulu-Kavilankatu. Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry- järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

http://www.salo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa Uskelan koulun rehtori Pasi Björk, puh. 044 778 4550, pasi.bjork@salo.fi.
Mikäli tarvitset apua sähköisen hakemuksen jättämiseen, ota yhteys rekrytointiyksikkö rekrytointi@salo.fi.

Lisätietoja

Uskelan koulu

Vajaan 54 000 asukkaan Salo sijaitsee meren läheisyydessä lounaisessa Suomessa. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat ja sujuvat. Monenlaisia asumismahdollisuuksia on tarjolla keskellä kaupunkia tai maaseudun rauhassa. Täällä myös hintataso on kohdallaan. Alueen monimuotoinen luonto vesistöineen luo rauhoittavat puitteet vapaa-ajan vietolle sekä houkuttelee matkailijoita ja kesäasukkaita. Salon kaupunki on yksi alueen suurimpia työnantajia ja työllistää tällä hetkellä noin 3500 alansa ammattilaista. Tarvitsemme joukkoomme jatkuvasti uusia osaajia erilaisiin tehtäviin. Vakituisten töiden ja virkojen lisäksi tarjolla on eripituisia sijaisuuksia esimerkiksi päiväkodeissa, vanhuspalvelujen eri yksiköissä, terveysasemilla ja kaupungin ravitsemis- ja puhtaanapitopalveluissa.


Osoite: Kavilankatu 1, 24100 Salo
SALON KAUPUNKI - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat