Koulunkäyntiohjaaja hankerahoituksella - Riihimäen kaupunki

Haemme määräaikaista koulunkäyntiohjaajaa hankerahoituksella ajalle 24.8.2020 - 4.6.2021. Koulunkäyntiohjaajan tehtävän tuntimäärä on 32 tuntia viikossa. Koulunkäyntiohjaajan tehtäviin kuuluu luokkaohjaajana toimimista 6. - 9. luokilla sekä työskentelyä erityistä tukea tarvitsevien oppilaiden parissa.

Haemme työyksikköömme innostunutta ja osaavaa työntekijää. Arvostamme reipasta, oma-aloitteista ja ammattitaitoista otetta työhön. Tarjoamme monipuolisen työympäristön, jossa on mahdollisuus kehittää omaa ammattitaitoaan. Hakijalta toivomme sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuutta tai koulunkäyntiohjaajan tutkintoa.

Harjunrinteen koulu on noin 540 oppilaan yläkoulu (luokat 6. - 9.). Koulun peruskorjauksen yhteydessä tilat on uudistettu ja opetusteknologinen laitteisto modernisoitu.

Valitun henkilön tulee esittää ennen työsopimuksen solmimista hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Koeaika on neljä kuukautta.

Sähköiset hakemukset Kuntarekry.fi -palvelun kautta. Hakuaika päättyy 14.8.2020 klo 14.00.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa rehtori Kari Hämäläinen 040 330 4550 tai kari.hamalainen (at) riihimaki.fi, Harjunrinteen koulu, Kalevankatu 3, 11100 Riihimäki

Riihimäen kaupunki, Harjunrinteen koulu
Osoite: Kalevankatu 3, 11100 Riihimäki

Riihimäen kaupungin työntekijänä pääset kehittämään noin 30 000 asukkaan edelläkävijäkaupunkia. Tavoitteenamme on toimia ja palvella iloisella asenteella. Kiertotalous, robotiikkaopetus ja nuorisoteatteri ovat tärkeitä vahvuuksiamme. Riihimäelle on helppo tulla vajaassa tunnissa joka puolelta Etelä-Suomea. Kaupunkimme on ihmisen kokoinen, kaikki tärkeä on kävelymatkan päässä. Riihimäen kaupunki on savuton työpaikka.