Koulunkäyntiohjaaja, Lukkarin koulu - Sipoon kunta

Koulunkäyntiohjaaja, Lukkarin koulu - Sipoon kunta

Sipoon Lukkarin koulu sijaitsee Nikkilässä hyvien kulkuyhteyksien päässä. Koulussamme on yleisopetuksen vuosiluokat 1-6, luokkien 1-3 ja 4-6 pienryhmät, perusopetukseen valmistava pienryhmä sekä esiopetusryhmä. Oppilaita on n. 220.

Sipoon kunnan koulutuspalvelut hakee nyt koulunkäyntiohjaajaa määräajalle 5.8.2019 - 5.6.2020. Viikkotuntimäärä on (35 h/viikko) Koulunkäynninohjaajan tehtäviin kuuluu koulunkäynninohjaus vuosiluokilla 1-6, perusopetukseen valmistavassa opetuksessa sekä tarvittaessa myös pienluokilla (1-3, 4-6). Koulunkäynninohjauksen lisäksi työtehtäviin kuuluu aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjausta (työaika klo 7-17 aikavälillä).

Kelpoisuusvaatimuksena koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaajan tai koulunkäyntiavustajan ammattitutkinto tai muu soveltuva koulutus (esim. lähihoitaja tms.)

Pyydämme jättämään hakemukset 2.8.2019 klo 14.00 mennessä kotisivuillamme olevan linkin kautta www.sipoo.fi/rekry . Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisessa haastattelussa.

Valitun tulee esittää nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote sekä koeajan puitteissa toimittaa hyväksyttävä lausunto terveyentilastaan.

Lisätietoja

http://www.sipoo.fi

Lisätietoja antaa rehtori Rauno Mononen rauno.mononen(at)sipoo.fi.

Sivistysosasto, Suomenkieliset koulutuspalvelut
Osoite: Sipoo

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!

Tutustu työnantajaan