Koulunkäyntiohjaajan sijaisuus (38,75 h/vko) - Riihimäen kaupunki

Koulunkäyntiohjaajan sijaisuus (38,75 h/vko) - Riihimäen kaupunki

Riihimäen kaupungin sivistyksen- ja hyvinvoinnin toimialueella on haettavana koulunkäyntiohjaajan määräaikainen työsuhde ajalle 13.8.2019-31.5.2020.

Tehtävä on sijoitettu vaativan erityisen tuen yksilölliseen pienryhmään (YPR) Lasitehtaan koululla. Henkilön työtehtävät ovat mm. kehitysvammaisten ja autisminkirjon lasten opetuksessa sekä aamu- ja iltapäivätoiminnassa. Koulunkäyntiohjaajan vakanssin tuntimäärä on 38,75 tuntia/viikko.

Haemme työyksikköömme ja YPR-tiimiimme innostunutta ja osaavaa työntekijää, jolla on joustavuutta sekä hyvät yhteistyö- ja tilannehallintataidot. Arvostamme reipasta, oma-aloitteista ja ammattitaitoista otetta työhön. Tarjoamme monipuolisen työympäristön, jossa on mahdollisuus kehittää omaa ammattitaitoaan.
Toivomme toimeen valittavalta sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön lain 540/2018 28 §:n tai siirtymäsäännösten § 75, mukaista kelpoisuutta. Aikaisempi työkokemus kehitysvammaisten parissa työskentelystä sekä lääkehoidon osaaminen katsotaan eduksi.

Ennen työsopimuksen solmimista valitun tulee esittää nähtäväksi rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote sekä toimittaa hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakuaika päättyy 24.5.2019 klo 12.00. Haastattelut järjestetään viikolla 22.

Hakemukset pyydämme toimittamaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Mahdolliset paperihakemukset pyydämme toimittamaan osoitteella Hirsimäen päiväkoti, varhaiskasvatusyksikön johtaja Hanna Perkiö, Savikonkatu 22, 11100 Riihimäki.

Lisätietoja

http://www.riihimaki.fi

Lisätietoja antaa Hanna Perkiö puh. 019 758 4295, hanna.perkio(at)riihimaki.fi.

Lasitehtaan koulu
Osoite: Riihimäki

Riihimäen kaupungin työntekijänä pääset kehittämään noin 30 000 asukkaan edelläkävijäkaupunkia. Tavoitteenamme on toimia ja palvella iloisella asenteella. Kiertotalous, robotiikkaopetus ja nuorisoteatteri ovat tärkeitä vahvuuksiamme. Riihimäelle on helppo tulla vajaassa tunnissa joka puolelta Etelä-Suomea. Kaupunkimme on ihmisen kokoinen, kaikki tärkeä löytyy kävelymatkan päästä. Riihimäen kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan