Koulunkäyntiohjaajan toimen sijaisuus - Riihimäen kaupunki

Koulunkäyntiohjaajan toimen sijaisuus - Riihimäen kaupunki

Lasitehtaan koululla on haettavana koulunkäyntiohjaajan toimen sijaisuus ajalle 13.8.2019 - 31.5.2020. Koulunkäyntiohjaajan tehtävät ovat koulun integraatiotunneilla sekä koululaisten iltapäivähoidossa. Toimen työaika 25 h/vko.

Haemme työyksikköömme itsenäiseen työhön pystyvää henkilöä, jolla on hyvät tiimityöskentelytaidot sekä kokemusta erityislapsista. Arvostamme motivoitunutta työntekijää, jolla on ammattitaitoinen ote työhönsä sekä halu työskennellä tehostetun ja erityisen tuen lasten oppimisen tukemisen parissa.

Toivomme hakijalta koulunkäyntiohjaajan tai lähihoitajan tutkintoa tai muuta soveltuvaa koulutusta. Ennen työsopimuksen solmimista valitun tulee esittää nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen ote sekä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Hakuaika päättyy 20.6 klo 12 . Haastattelut pidetään viikolla 26

Hakemukset pyydämme toimittamaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Täytä sähköinen hakemus tällä sivulla kirjautumalla hae työpaikkaa -kohdasta. Voit myös postittaa hakemuksesi osoitteella Hirsimäen päiväkoti, Hanna Perkiö, Savikonkatu 22, 11100 Riihimäki.

Lisätietoja

http://www.riihimaki.fi

Lisätietoja sijaisuuden osalta antaa päiväkodin johtaja Hanna Perkiö puh. 019 758 4295, hanna.perkio@riihimaki.fi

Riihimäen kaupunki, Kaupunginhallituksen toimiala, Sivistyksen ja hyvinvoinnin toimialue
Osoite: Savikonkatu 22, 11100 Riihimäki

Riihimäen kaupungin työntekijänä pääset kehittämään noin 30 000 asukkaan edelläkävijäkaupunkia. Tavoitteenamme
on toimia ja palvella iloisella asenteella. Kiertotalous, robotiikkaopetus ja nuorisoteatteri ovat tärkeitä vahvuuksiamme.
Riihimäelle on helppo tulla vajaassa tunnissa joka puolelta Etelä-Suomea. Kaupunkimme on ihmisen
kokoinen, kaikki tärkeä löytyy kävelymatkan päästä. Riihimäen kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan