Koulunkäyntiohjaajien sijaisrekisteri - Salon kaupunki

Koulunkäyntiohjaajien sijaisrekisteri - Salon kaupunki

SIJAISUUKSIIN ILMOITTAUTUMINEN

Perusopetuksen koulunkäyntiohjaajien sijaisrekisteri kesken vuoden täytettäviä sijaisuuksia varten. Sijaisuuksien pituudet vaihtelevat päivästä useisiin kuukausiin.

Osa pidemmistä sijaisuuksista sekä vakinaiset työsuhteet laitetaan erilliseen hakuun. Työnhakijan kannattaa siis seurata Salon kaupungin avoimia työpaikkoja työvoimahallinnon verkkosivuilta tai Kuntarekryn sivuilta ympäri vuoden.

Tehtävään soveltuva koulutus voi olla koulunkäyntiavustajan tai muu vastaava hoito-, nuoriso- tai kasvatusalan koulutus. Myös muodollisesti epäpätevät hakijat voidaan ottaa huomioon sijaistarpeita täytettäessä.

Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona tutkintotodistukset. Jos tarvitset apua hakemuksen jättämisessä, ota yhteyttä rekrytointiyksikköön rekrytointi@salo.fi.

Hakemuksen jätettyäsi ota yhteyttä rekrytointiyksikköön rekrytointi@salo.fi sopiaksesi haastatteluajasta. Haastatteluun tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Työmääräyksen pituudesta riippuen työsuhteeseen otettavan henkilön on ennen sijaisuuden alkamista esitettävä työnantajalle hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan. Lisäksi on esitettävä voimassa oleva lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen rekisteriote. Otteen saa oikeusrekisterikeskuksesta.

Valitulle asetetaan koeaika (max. 6 kk).

Hakijan on itse huolehdittava hakemuksensa ja käytettävyytensä päivittämisestä rekisteriin. Yhteys- ja käytettävyystietojen ajan tasalla pitäminen on edellytys sijaisuuksien tarjoamiselle.

Salon kaupunki on savuton työnantaja.

Lisätietoja

http://www.salo.fi

rekrytointiasiantuntija Hanna Visuri, p. 02 778 2277
rekrytointi@salo.fi
www.salo.fi/rekrytointi

Salon kaupunki, Lasten ja nuorten palvelut
Osoite: Salo

Reilun 54 000 asukkaan Salo sijaitsee meren läheisyydessä lounaisessa Suomessa. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat ja sujuvat. Monenlaisia asumismahdollisuuksia on tarjolla keskellä kaupunkia tai maaseudun rauhassa. Täällä myös hintataso on kohdallaan. Alueen monimuotoinen luonto vesistöineen luo rauhoittavat puitteet vapaa-ajan vietolle sekä houkuttelee matkailijoita ja kesäasukkaita. Salon kaupunki on yksi alueen suurimpia työnantajia ja työllistää tällä hetkellä noin 3500 alansa ammattilaista. Tarvitsemme joukkoomme jatkuvasti uusia osaajia erilaisiin tehtäviin. Vakituisten töiden ja virkojen lisäksi tarjolla on eripituisia sijaisuuksia esimerkiksi päiväkodeissa, vanhuspalvelujen eri yksiköissä, terveysasemilla ja kaupungin ravitsemis- ja puhtaanapitopalveluissa.

Tutustu työnantajaan