Koulunuorisotyöntekijä - Juuan kunta

Tule Juukaan koulunuorisotyöntekijäksi määräaikaiseen toimeen 11.1. 2021 alkaen tai mahdollisimman pian sopimuksen mukaan - 30.6.2022. Määräaikaisuuden peruste on Aluehallintoviraston myöntämä hankerahoitus koulunuorisotyön käynnistämiseen ja kehittämiseen.
Koulunuorisotyöntekijä toimii osana koulun ja nuorisotoimen henkilökuntaa tukien lasten ja nuorten koulunkäyntiä ja toimii yhteistyölinkkinä koulun ja nuorisotoimen välillä. Työskentely-ympäristö painottuu koulujen toiminta-aikana kouluihin ja muuna aikana nuorisopalveluihin. Kunnassa ei ole aikaisemmin työskennellyt koulunuorisotyöntekijää, joten työhön kuuluu myös toiminnan kehittämistä ja ideoimista. Työntekijältä toivotaan laaja-alaista kiinnostusta ja kokemusta lasten ja nuorten kanssa työskentelyyn. Pääasiallisena kohderyhmänä ovat 9- 19 -vuotiaat lapset ja nuoret, jotka opiskelevat perusopetuksessa ja lukiossa.

Työ edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn, vahvoja vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja, organisointikykyä, joustavuutta sekä aktiivista työotetta. Eduksi luetaan työkokemus vastaavantyyppisten tehtävien hoitamisesta. Työ on liikkuvaa ja ajokortti on välttämätön. Työ sisältää satunnaisesti ilta- ja viikonlopputyötä.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ammattikorkeakoulututkinto, aikaisempi opistoasteinen tutkinto tai soveltuva 2 asteen tutkinto kuten yhteisöpedagogi (AMK), sosionomi (AMK) tai nuoriso- ja vapaa-ajanohjaajan / nuoriso- ja yhteisöohjaajan tutkinto
Tehtävään valitun tulee ennen valinnan vahvistamista toimittaa nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä noudatetaan 3 kuukauden koeaikaa.
Hakemukset jätetään sähköisesti kuntarekry.fi -palvelussa. Liitä mukaan CV tai ansioluettelo. Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat todistukset esitetään mahdollisessa haastattelussa.
Hakuaika päättyy pe 11.12.2020 klo 12.00. Työhaastattelut järjestetään ti-ke 15.-16.12.2020.

Tutustu työnantajaan

Lisätiedot: nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja Henna Rotinen puh. 040 104 2415, henna.rotinen@juuka.fi 16.11. alkaen tai kulttuuri- ja vapaa-aikajohtaja Marja Kononen p. 040 104 2401, marja.kononen@juuka.fi

Hyvinvointipalvelut
Osoite: Poikolantie 1, 83900 Juuka

Juukaan voi tutustua www.juuka.fi

Juuan kunta - Savuton työpaikka