Koulunuorisotyöntekijä - Hämeenkyrön kunta

Hämeenkyrön kunnan nuorisopalveluissa on haettavana määräaikainen koulunuorisotyöntekijän toimi ajalle 7.1.2021-28.2.2022. toteuttamaan Yhtä matkaa -koulunuorisotyöhanketta. Toiminnalle on myönnetty erityisavustus kouluissa tehtävän nuorisotyön vahvistamiseen ja kehittämiseen. Työntekijän päätoimipaikka on Hämeenkyrön vajaan 400 oppilaan yläkoulu ja noin 150 oppilaan lukio.
Koulunuorisotyöntekijä on eri toimintamuodoilla mukana luomassa koulun hyvää arkea ja vahvistamassa nuorten voimavaroja. Hän on kynnyksettömästi läsnä nuorten koulupäivässä ja jonkin verran myös koulupäivän ulkopuolella.

Koulunuorisotyöntekijältä edellytämme soveltuvan koulutuksen ja hyvien yhteistyötaitojen lisäksi vankkaa kokemusta nuorisotyöstä ja yhteistyöstä koulun kanssa tai koulussa, kehittävää otetta työnteossa sekä ryhmänvetämistaitoja. Koulunuorisotyöntekijä vastaa myös hankkeen raportoinnista matkan varrella ja sen päättyessä.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn lisäksi ammattitaitoiset ja motivoituneet työtoverit. Koulunuorisotyöntekijä on osa paitsi koulun kasvattajayhteisöä myös osana Hämeenkyrön nuorten kanssa toimivien moniammatillista työryhmää, johon kuuluvat myös kaksi perusnuorisotyötä tekevää nuoriso-ohjaajaamme.

Lisätietoja

http://www.hameenkyro.fi
http://www.hameenkyro.fi

Tutustu työnantajaan

Pirkko Pilvinen, pirkko.pilvinen@hameenkyro.fi 0505215142
Kaisa Honkala, kaisa.honkala@hameenkyro.fi 0401331287

Hämeenkyrön kunta
Osoite: Oikopolku 3, 39200 Kyröskoski

www.hameenkyro.fi